Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep, a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate, in 1975. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep va termina anul 2017 pe locul 1 in clasamentul mondial feminin

Romanca Simona Halep va deveni a 13-a jucatoare care termina anul pe primul loc in clasamentul mondial al circuitului profesionist feminin de tenis WTA), dupa introducerea ierarhiei computerizate,.

Caroline Wozniacki, uluita de rezultatul din meciul cu Simona Halep. Ce a spus daneza si care a fost avantajul sau

Caroline Wozniacki a invins-o clar pe Simona Halep, la Turneul Campioanelor, administrandu-i un sec 6-0, 6-2. care complica lucrurile in privinta calificarii.

Oficial: Simona Halep va incheia anul pe primul loc mondial

Desi eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia totusi anul pe prima pozitie a ierarhiei WTA performanta pe care au mai reusit-o in istorie doar alte 12 jucatoare.

Turneul Campioanelor: Greu de ucis, varianta daneza - Caroline Wozniacki, in finala de la Singapore/ Simona Halep ramane pe locul 1 in lume

Aflata intr-o forma incredibila din punct de vedere fizic, Caroline Wozniacki a trecut in doua seturi si peste hop-ul numit Karolina Pliskova, daneza calificandu-se in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Primul set a fost unul epic: 11-9 in tiebreak, dupa o ora si 22 de minute, in timp ce al doilea a fost unul mai cuminte: 6-3 semifinala a durat o ora si 56 de minute). Dupa infrangerea Karolinei, s-a elucidat si problema numarului unu in lume: Simona Halep va incheia anul pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Bucurie mare pentru romani! Simona Halep va ramane pe primul loc mondial

O noua victorie pentru Simona Halep. Jucatoarea romanca de tenis se va mentine pe locul intai mondial pana la finalul anului. Acest lucru a fost confirmat de scorul meciului dintre Karolina.

Simona Halep, dezastru la Turneul Campioanelor. Umilita de Wozniacki

Daneza a castigat cu 6-0 primul set. Am jucat cel mai bun tenis al meu, a spus jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial si.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor: Nu voi lasa acest turneu sa strice tot ce am obtinut bun in jocul meu

Pentru Simona Halep anul competitional s-a incheiat odata cu eliminarea de la Turneul Campioanelor. Invinsa in doua seturi de Elina Svitolina, Simona a precizat ca are nevoie de o vacanta, iar apoi va vedea unde va incepe pregatirea pentru noul sezon. Nu voi lasa acest turneu sa strice tot ce am obtinut bun in jocul meu, a fost de parere Halep.

Turneul Campioanelor: Caroline Garcia o invinge pe Caroline Wozniacki - Simona Halep, obligata sa castige meciul cu Elina Svitolina

Dupa ce a pierdut cu 6-0 primul set, iar in decisiv a fost condusa cu 5-3 la un moment dat, Caroline Garcia a reusit sa revina superb si sa castige meciul cu Caroline Wozniacki, din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor 0-6, 6-3, 7-5). In urma acestui rezultat, Simona Halep are o singura optiune pentru a se califica in semifinale: victoria cu Elina Svitolina.

Adevarul despre relatia dintre Simona Halep si Victoras Iacob. Ce a iesit la iveala

Potrivit celor mai recente zvonuri, Simona Halep, numarul 1 mondial la tenis, si Victoras Iacob, primul candidat oficial la presedintia Federatiei Romane de Fotbal, ar fi impreuna. Desi la.

Motivul pentru care Simona Halep a plans nopti in sir

Simona Halep a avut un moment de cumpana anul acesta, cand a avut impresia ca titul s-a naruit, traind una dintre cele mai mari dezamagiri din viata ei. S-a intamplat dupa ce a pierdut.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )