Libnet.ro
UNICEF

21:00

Liga 1: Festival de goluri in primul meci al noului sezon

România Liberă România Liberă,
Liga 1: Festival de goluri in primul meci al noului sezon

In meciul de debut al noului sezon de Liga 1, FC Botosani a invins-o pe nou-promovata FC Arges cu sc. continuă pe România Liberă

Liga 1: Cinci goluri in primul meci al sezonului - FC Botosani, victorie cu FC Arges

FC Botosani a castigat primul meci din noul sezon de Liga 1, scor 3-2, pe terenul nou-promovatei FC Arges. Chiar daca a condus cu 3-0, formatia oaspete a avut emotii pana in ultima secunda, dupa ce gazdele au inscris de doua ori in ultimele 15 minute.

Campioana NFL vrea spectatori la primul meci al sezonului

Kansas City Chiefs a castigat in acest an primul Super Bowl in 50 de ani si oficialii echipei din NFL vor sa permita accesul fanilor in tribune la primul al noului sezon competitional.

Continua dezastrul in Liga 1! Doua cazuri de coronavirus depistate cu doar o zi inaintea startului noului sezon

Dupa o pauza foarte scurta, Liga 1 ar urma sa se reia chiar vineri, cu partida FC Arges FC Botosani. Un nou protocol a fost semnat pentru meciurile din prima divizie, iar cluburile risca sa piarda meciurile la masa verde daca au cazuri de COVID-19. Echipa afectata dispune de o singura sansa de amanare, .

Cotele la startul noului sezon: pe cine vad casele de pariuri favorite la titlu sau retrogradare

Campionatul intern reincepe dupa cea mai scurta pauza din istorie. Cu toate cele 14 echipe din sezonul trecut, alaturi de care revin UTA Arad si FC Arges. Se anunta un sezon plin de suspans, emotie si, ca de fiecare data, cote mari pe Betano! .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )