Libnet.ro
UNICEF

06:15

Liga I: Astra Giurgiu - ASA Targu Mures, scor 1-5

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Astra Giurgiu - ASA Targu Mures, scor 1-5

ASA Targu Mures a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 5-1 3-1), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de G. Muresan '7, Jazvici '12, '40, Axente '77 si Manolov '89, in timp ce pentru gazde a inscris Budescu, in minutul 24. continuă pe Hotnews

ASA Targu Mures va juca cu AS Saint-Etienne, in turul trei preliminar al Europa League

Vicecampioana Romaniei, ASA Targu Mures, va avea ca adversara formatia franceza AS Saint-Etienne in turul al treilea preliminar al competitiei Europa League, potrivit tragerii la sorti care s-a desfasurat.

Liga Europa: ASA Targu Mures, Astra si FC Botosani si-au aflat adversarele din turul al treilea

Cele trei echipe romanesti din preliminariile Ligii Europa si-au aflat, vineri, in urma tragerii la sorti de la Nyon, adversarele din turul al treilea.

Europa League, ghinionul continua, ASA Targu Mures o va intalni pe Saint Etienne, Astra pe West Ham United

Dupa ce Steaua se va duela, cel mai probabil cu Partizan Belgrad, nici echipele romanesti din Europa League nu au avut mult noroc.

Umilinta suferita de Astra Giurgiu in confruntarea cu ASA Tg.Mures

Intr-o Romanie cuprinsa de canicula, la Giurgiu a fost duminica seara singurul loc din tara unde peste o echipa intreaga a plouat cu goluri. Este vorba de Astra Giurgiu, formatie ramasa cu gandul la racoara intampinata la Inverness Scotia) in Europa League si pe care arsita lui cuptor a molesit-o inexplicabil. Chiar si guralivul Sumudica a ramas fara reactie pironit in scaun.

Europa League: Iverness - Astra Giurgiu 0-1 / Legia Varsovia - FC Botosani 1-0 /Rezultate din prima mansa a turului doi preliminar

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. FC Botosani a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa poloneza Legia Varsovia.

Astra Giurgiu bate in Scotia in Europa League

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, scrie mediafax. ro.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-1 si Legia Varsovia-FC Botosani 0-0

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu inceputa la21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani start la 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-0 si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu (21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro meciurileInverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

Trafic rutier blocat intre Turda si Targu Mures din cauza mitingului aviatic

Mitingul aviatic organizat la Baza militara aeriana de la Campia Turzii a dus la blocarea pe mai mult de 10 kilometri a traficului rutier intre Cluj-Napoca si Targu Mures, scrie Agerpres.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )