Libnet.ro
UNICEF

01:05

Umilinta suferita de Astra Giurgiu in confruntarea cu ASA Tg.Mures

Online Sport Online Sport,
Umilinta suferita de Astra Giurgiu in confruntarea cu ASA Tg.Mures

Intr-o Romanie cuprinsa de canicula, la Giurgiu a fost duminica seara singurul loc din tara unde peste o echipa intreaga a plouat cu goluri. Este vorba de Astra Giurgiu, formatie ramasa cu gandul la racoara intampinata la Inverness Scotia) in Europa League si pe care arsita lui cuptor a molesit-o inexplicabil. Chiar si guralivul Sumudica a ramas fara reactie pironit in scaun. continuă pe Online Sport

Liga I: Astra Giurgiu - ASA Targu Mures, scor 1-5

ASA Targu Mures a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 5-1 3-1), formatia Astra Giurgiu, intr-un meci din etapa a II-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de G. Muresan '7, Jazvici '12, '40, Axente '77 si Manolov '89, in timp ce pentru gazde a inscris Budescu, in minutul 24.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu (21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro meciurileInverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

Europa League: Iverness - Astra Giurgiu 0-1 / Legia Varsovia - FC Botosani 1-0 /Rezultate din prima mansa a turului doi preliminar

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa. FC Botosani a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa poloneza Legia Varsovia.

Astra Giurgiu bate in Scotia in Europa League

Formatia Astra Giurgiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 1-0 1-0), echipa scotiana Inverness Caledonian Thistle, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Europa, scrie mediafax. ro.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-1 si Legia Varsovia-FC Botosani 0-0

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu inceputa la21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani start la 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

LIVE Europa League: Inverness-Astra Giurgiu 0-0 si Legia Varsovia-FC Botosani (22:00)

Apasati aici pentru detalii live text de la meciurile Inverness-Astra Giurgiu 21:45) si Legia Varsovia-FC Botosani 22:00) din prima mansa a turului 2 preliminar al Europa League.

ASA Targu Mures va juca cu AS Saint-Etienne, in turul trei preliminar al Europa League

Vicecampioana Romaniei, ASA Targu Mures, va avea ca adversara formatia franceza AS Saint-Etienne in turul al treilea preliminar al competitiei Europa League, potrivit tragerii la sorti care s-a desfasurat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )