Libnet.ro
UNICEF

15:15

LIVE Liga Campionilor - Meciurile programate marti

Online Sport Online Sport,
LIVE Liga Campionilor - Meciurile programate marti

Urmariti, marti seara, in direct pe Onlinesport. ro de la ora 21:45, meciurile programate in etapa a 3-a din Liga Campionilor. continuă pe Online Sport

Tomis Constanta, aproape de o surpriza la Moscova la debutul in Liga Campionilor

Primul sezon cu doua echipe romanesti la startul Ligii Campionilor nu a debutat tocmai bine pentru Tomis Constanta si Remat Zalau. Ambele au pierdut meciurile programate in prima etapa, insa Tomis a lasat o foarte buna impresie pe terenul puternicei Dynamo Moscova.

Cifre interesante inaintea meciurilor din Liga Campionilor

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante cifre inaintea celor opt meciuri care se vor disputa in aceasta seara in Liga Campionilor.

Constantenii joaca in Liga Campionilor.

Echipele de volei din Constanta vor evolua, azi, in prima etapa a grupelor celei mai importante competitii continentale. Vara a fost una agitata pentru oficialii echipelor constantene care au lucrat la capitolul transferuri, astfel incat loturile sa fie suficient de puternice pentru a face fata in Liga Campionilor. Azi a venit randul jucatorilor si jucatoarelor sa arate ca isi merita locul in cele doua echipe. CSV Tomis si CVM Tomis joaca in prima etapa a grupelor celei mai prestigioase .

Oltchim Ramnicu Valcea, a doua victorie din doua posibile in Liga Campionilor

Campioana Romaniei Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut cea de-a doua victorie consecutiva in Liga Campionilor sambata, dupa ce le-au invins pe adversarele lor de la Buxtehuder SV, scor 34-15. Victoria obtinuta.

LIVE TEXT. Galatasaray - CFR Cluj joaca in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPELE DE START PENTRU MECIUL GALTASARAY - CFR CLUJ CFR: Felgueiras - Pinto, Cadu, Piccolo, Sepsi - Aguirregaray, Godemeche, Alberto, Camora - Bastos, Kapetanos Rezerve: Stancioiu, Maftei, Rada, Muresan, Rui Pedro, .

GALATASARAY - CFR CLUJ LIVE TEXT in Liga Campionilor. ...

Meciul Galatasaray Istanbul - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara de la ora 21. 45, in etapa a treia a grupei H a Ligii Campionilor. Partida este extrem de importanta pentru campioana Romaniei CFR Cluj, dar si pentru Ioan Andone, postul sau de antrenor depinzand de rezultat. ECHIPE PROBABILE GALTASARAY - CFR CLUJ Galatasaray: Muslera - Eboue, Semih, Nounkeu, H. Balta - Melo, Selcuk, Amrabat, E. Baytar - Elmander, U. Bulut. Antrenor: Fatih Terim CFR CLUJ: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, .

Liga Campionilor: CFR Cluj a remizat cu Galatasaray Istanbul, scor 1-1

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul sustinut, marti, in deplasare, in compania echipei turce Galatasaray Istanbul, in grupa H a Ligii Campionilor. Clujenii au deschis scorul prin autogolul lui.

Spartak a obtinut prima victorie in Liga Campionilor printr-un autogol

Rusii de la Spartak Moscova au spart in sfarsti gheata si au obtinut primele puncte in actuala editie a Ligii Campionilor.

U Jolidon Cluj, invinsa in Liga Campionilor

Vicecampioana la handbal feminin U Jolidon Cluj a fost invinsa sambata, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor ETO, scor 30-25 20-13), in cea de-a doua partida grupa B a Ligii Campionilor.

Oltchim obtine a doua victorie consecutiva in Liga Campionilor, scor 34-15 cu Buxtehuder SV

Campioana Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut, sambata, a doua victorie consecutiva in tot atatea meciuri disputate in actuala editie a Ligii Campionilor la handbal feminin, impunandu-se, in deplasare, cu scorul de 34-15 14-6), in fata formatiei germane Buxtehuder SV, informeaza Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )