Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga Campionilor: Real Madrid a remizat cu Tottenham, scor 1-1; Liverpool a invins Maribor, scor 7-0

Adevărul Adevărul,
Liga Campionilor: Real Madrid a remizat cu Tottenham, scor 1-1; Liverpool a invins Maribor, scor 7-0

Formatia Real Madrid a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, cu Tottenham Hotspur, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, in timp ce Liverpool a reusit scorul zilei, dupa ce a trecut de Maribor, scor 7-0. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Real Madrid a remizat cu Tottenham, scor 1-1; Liverpool a invins Maribor, scor 7-0

Formatia Real Madrid a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu, cu Tottenham Hotspur, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, in timp ce Liverpool a reusit scorul zilei, dupa ce a trecut de Maribor, scor 7-0.

Real Madrid si Tottenham, remiza spectaculoasa pe Bernabeu

Real Madrid si Tottenham au incheiat la egalitate, scor 1-1, intr-o partida disputata, marti seara, in Grupa H a Ligii Campionilor.

REAL MADRID - TOTTENHAM LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

REAL MADRID - TOTTENHAM LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. REAL MADRID si TOTTENHAM HOTSPUR se intalnesc marti in etapa a treia fazei grupelor LIGII CAMPIONILOR.

Champions League: Real Madrid - Tottenham, meciul zilei din C1

Aflate la egalitate perfecta puncte si golaveraj), Real Madrid si Tottenham se intalnesc in aceasta seara in derbiul zilei din Champions League. Meciul de pe Santiago Bernabeu poate fi urmarit in direct pe Protv si Telekom Sport de la ora 21:45. Intra in material pentru a vedea programul meciurilor si al televizarilor.

REAL MADRID-TOTTENHAM LIVE VIDEO ONLINE STREAM PRO TV CHAMPIONS LEAGUE. Madridul are nevoie de victorie

Campionatul Spaniei este 'cel mai bun campionat' din Europa, iar Real Madrid, dubla detinatoare a Ligii Campionilor, are.

Urati pentru ca sunt EVREI! Tensiune inaintea meciului Tottenham - Real Madrid (FOTO)

Tensiune inaintea meciului dintre Tottenham si Real Madrid, programat pentru marti seara, in grupa H din Champions League. Un ziar spaniol i-a numit pe englezi evrei, scriind ca acesta es.

VIDEO Getafe - Real Madrid 1-2/ Izbavirea a venit in minutul 85

Real Madrid a castigat greu, scor 2-1, meciul jucat pe terenul celor de la Getafe, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul opt din Primera Division. Golul victoriei a venit pe final, in minutul 85, si a purtat semnatura lui Cristiano Ronaldo.

GETAFE-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO. Probleme pentru Zidane

GETAFE-REAL MADRID ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, Zinedine Zidane, spune ca nu poate avansa o data la care galezul Gareth Bale, accidentat, ar putea reveni in.

MARIBOR - LIVERPOOL LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

MARIBOR - LIVERPOOL LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. SK MARIBOR si FC LIVERPOOL se intalnesc marti in etapa a treia fazei grupelor LIGII CAMPIONILOR. Meciul este.

SPARTAK MOSCOVA - SEVILLA LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

SPARTAK MOSCOVA - SEVILLA LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. SPARTAK MOSCOVA si FC SEVILLAse intalnesc marti in etapa a treia fazei grupelor LIGII CAMPIONILOR.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )