Libnet.ro
UNICEF

23:45

Liga Campionilor: Rezultate din prima mansa a play-off-ului

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Rezultate din prima mansa a play-off-ului

Seara de miercuri a oferit partide echilibrate in play-off-ul Ligii Campionilor, doar Zenit si Porto luand o optiune serioasa pentru calificarea in grupe dupa victoriile obtinute in deplasare. Partidele retur vor avea loc la 26 si 27 august. continuă pe Hotnews

Steaua Bucuresti a invins Ludogoret Razgrad, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a invins marti formatia Ludogoret Razgrad, cu scorul 1-0, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Chipciu, in minutul 88. Steaua Bucuresti:.

Steaua - Ludogoret 1-0, in play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusa de Chipciu!

Steaua s-a impus in partida cu Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat in minutul 88 de Chipciu. Steaua a dominat partida de pe Aren .

Astra Giurgiu a invins Olympique Lyon, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa

Formatia Astra Giugiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa franceza Olympique Lyon, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost inscrise de Malbranque 25.

Astra Giurgiu a invins Olympique Lyon, scor 2-1, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa

Formatia Astra Giugiu a invins, joi seara, in deplasare, cu scorul de 2-1 0-1), echipa franceza Olympique Lyon, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost inscrise de Malbranque 25 pentru.

Victoria uriasa pentru Astra: 2-1 cu Olimpique Lyon, in play-off-ul Ligii Europa

Astra Giurgiu a invins formatia franceza Olimpique Lyon, scor 2-1, in deplasare, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Giurgiuvenii vor porni cu prima sansa in meciul retur, programat pentru 28 august, la Giurgiu. Fra .

Victorie uriasa pentru Astra: 2-1 cu Olimpique Lyon, in play-off-ul Ligii Europa

Astra Giurgiu a invins formatia franceza Olimpique Lyon, scor 2-1, in deplasare, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Giurgiuvenii vor porni cu prima sansa in meciul retur, programat pentru 28 august, la Giurgiu. Fra .

Petrolul Ploiesti, invinsa de Dinamo Zagreb, in play-off-ul Ligii Europa

Formatia Petrolul Ploiesti a fost invinsa, joi seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 1-1), de echipa croata Dinamo Zagreb, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Tamuz.

Play-off Liga Campionilor:Steaua - Ludogoret Razgrad 1-0 / Ros-albastrii au prima sansa la calificarea in grupe

Steaua Bucuresti a luat o optiune importanta pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins in prima mansa a play-off-ului disputat pe Arena Nationala echipa Ludogoret Razgrad cu scorul de 1-0, gol marcat de Alex Chipciu in min 88. Acelasi Chipciu a ratat un penalty in minutul 34, acordat usor de arbitru dupa un fault asupra lui Sanmartean. Ros-albastrii vor disputa peste o saptamana returul cu Ludogoret in Sofia, capitala Bulgariei.

Steaua - Ludogoret, in aceasta seara: 700 de jandarmi vor asigura ordinea

Meciul de fotbal Steaua-Ludogoret va avea loc in aceasta seara de la ora 21:45. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul din prima mansa a play-off-ului Ligii.

Play-off Liga Campionilor. Porto si Zenit castiga in deplasare.

FC Porto are prima sansa pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor, dupa victoria din deplasarea de la Lille, scor 1 - 0, in turul play-off-ului competitiei. in partidele disputate miercuri si Zenit s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2786 seconds )