Libnet.ro
UNICEF

13:00

Steaua - Ludogoret 1-0, in play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusa de Chipciu!

România Liberă România Liberă,
Steaua - Ludogoret 1-0, in play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusa de Chipciu!

Steaua s-a impus in partida cu Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat in minutul 88 de Chipciu. Steaua a dominat partida de pe Aren . continuă pe România Liberă

Programul meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor

Programul meciurilor care se vor disputa, marti si miercuri, in play-off-ul Ligii Campionilor: .

Cei trei muschetari: Steaua, Astra si Petrolul, in play-off-ul european

Cele trei rivale din Liga I devin asemenea celor trei muschetari ai lui Dumas pe plan european, saptamana aceasta urmand sa lupte in play-off-ul Ligii Campionilor, respectiv al Ligii Europa. Evolutiile Stelei, Astrei si ale Petrolului in cupele europene sunt extrem de importante pentru fotbalul romanesc in clasamentul coeficientilor UEFA.

Felix Brych arbitreaza meciul Steaua - Ludogoret, din play-off-ul Ligii Campionilor

Arbitrul german Felix Brych va conduce la centru meciul Steaua - Ludogoret Razgrad, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, informeaza site-ul UEFA.

Steaua Bucuresti a invins Ludogoret Razgrad, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a invins marti formatia Ludogoret Razgrad, cu scorul 1-0, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Chipciu, in minutul 88. Steaua Bucuresti:.

Atentie, Steaua! Ludogoret a castigat cu rezervele meciul de campionat dinaintea partidei directe de pe Arena Nationala

Campioana Bulgariei este in mare forma inaintea dublei cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor, reusind sa invinga lejer, in campionat, pe TSKA Sofia, inainte cu trei zile de partida de la Bucuresti, de pe Arena Nationala.

Younes Hamza dezvaluie de ce a dat Steaua pe Ludogoret: Este alegerea mea, pe care n-o voi regreta niciodata!

Younes Hamza, atacant dorit insistent de Steaua in aceasta vara, a ajuns pana la urma la Ludogoret, viitoarea adversara a ros-albastrilor in play-off-ul Ligii Campionilor. Jucatorul explica de ce a fost deturnat de campioana Bulgariei din drumul spre Bucuresti.

Live Text Steaua - Ludogoret, ora 21.45, Liga Campionilor. Vin Vulturii pe Arena Nationala!

Steaua joaca marti, de la ora 21. 45, impotriva echipei Ludogoret Razgrad, in primul tur al play-off-ului Ligii Campionilor. Vulturii, dupa cum este cunoscuta campioana Bulgariei, reprezinta cea mai periculoasa echipa inaintalnita de ros-albastri in preliminariile Ligii in ultimii doi ani.

Live Text Steaua - Ludogoret: 0-0. Meci infernal pe Arena Nationala, in Liga Campionilor

Steaua joaca marti, de la ora 21. 45, impotriva echipei Ludogoret Razgrad, in primul tur al play-off-ului Ligii Campionilor. Vulturii, dupa cum este cunoscuta campioana Bulgariei, reprezinta cea mai periculoasa echipa inaintalnita de ros-albastri in preliminariile Ligii in ultimii doi ani.

Steaua - Ludogoret, in aceasta seara: 700 de jandarmi vor asigura ordinea

Meciul de fotbal Steaua-Ludogoret va avea loc in aceasta seara de la ora 21:45. Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor la meciul din prima mansa a play-off-ului Ligii.

Avancronica Steaua - Ludogoret (LIVE, 21:45). Echipele probabile

Steaua si Ludogoret se infrunta, marti seara de la ora 21:45 pe Arena Nationala in prima mansa a playoff-ului Ligii Campionilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )