Libnet.ro
UNICEF

18:45

Victorie uriasa pentru Astra: 2-1 cu Olimpique Lyon, in play-off-ul Ligii Europa

România Liberă România Liberă,
Victorie uriasa pentru Astra: 2-1 cu Olimpique Lyon, in play-off-ul Ligii Europa

Astra Giurgiu a invins formatia franceza Olimpique Lyon, scor 2-1, in deplasare, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Giurgiuvenii vor porni cu prima sansa in meciul retur, programat pentru 28 august, la Giurgiu. Fra . continuă pe România Liberă

Victoria uriasa pentru Astra: 2-1 cu Olimpique Lyon, in play-off-ul Ligii Europa

Astra Giurgiu a invins formatia franceza Olimpique Lyon, scor 2-1, in deplasare, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. Giurgiuvenii vor porni cu prima sansa in meciul retur, programat pentru 28 august, la Giurgiu. Fra .

Ultimul act al preliminariilor Ligii Europa: Petrolul - Dinamo Zagreb si Olimpique Lyon - Astra, joi seara

Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu joaca, joi, in prima mansaplay-off-ul Ligii Europa. Petrolul va intalni Dinamo Zagreb, pe teren propriu, de la ora 20. 15, iar Astra va juca in deplasare, cu Olimpique Lyon, de la ora 21.

Sansa pentru Astra inaintea turului cu Olympique Lyon

Astra Giurgiu a plecat in Franta cu sperante pentru un rezultat pozitiv in fata mult mai titratei Olympique Lyon, iar echipa lui Ioan Nicolae a primit o veste excelenta din partea adversarului de joi seara.

FINAL Europa League O Lyon - Astra Giurgiu 1-2/ Victorie fantastica pentru Astra. Fatai si Budescu produc surpriza serii in EL

Astra Giurgiu a reusit o victorie fantastica chiar pe terenul unei multiple campioane a Frantei, Olympique Lyon, fiind prima echipa romaneasca care castiga in cupele europene pe taram francez. Lyon, considerata favorita certa inaintea partidei, a reusit deschiderea scorului inca din minutul 25 prin Malbranque, iar suporterii francezi se gandeau doar la cat de mare va fi diferenta de scor. Astra a echilibrat rapid jocul, a fost mai incisiva in atac, Fatai min 70) si Budescu din penalty min 80) aducand victoria giurgiuvenlor si producand una din cele ma mari surprize ale serii in EL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )