Libnet.ro
UNICEF

10:45

Steaua Bucuresti a invins Ludogoret Razgrad, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor

B1 B1,
Steaua Bucuresti a invins Ludogoret Razgrad, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor

Steaua Bucuresti a invins marti formatia Ludogoret Razgrad, cu scorul 1-0, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor. Singurul gol al meciului a fost marcat de Chipciu, in minutul 88. Steaua Bucuresti:. continuă pe B1

Steaua - Ludogoret 1-0, in play-off-ul Ligii Campionilor. Victorie adusa de Chipciu!

Steaua s-a impus in partida cu Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor, cu scorul de 1-0. Golul victoriei a fost marcat in minutul 88 de Chipciu. Steaua a dominat partida de pe Aren .

Younes Hamza, transferul ratat de Steaua, prefateaza meciul ros-albastrilor cu Ludogoret Razgrad

Steaua va intalni Ludogoret Razgrad intr-o dubla disputa, in cadrul playoff-ului Champions League. Partida tur este programata in data de 19 august, pe Arena Nationala, meciul decisiv urmand sa se joace pe 27 august, in Bulgaria, la Sofia.

Presa bulgara, despre victoria reusita de Steaua inainte de confruntarea cu Ludogoret Razgrad

Steaua se va duela cu Ludogoret Razgrad intr-o dubla intalnire, in cadrul playoff-ului Champions League. Partida tur este programata in data de 19 august, pe Arena Nationala, meciul decisiv urmand sa se dispute pe 27 august, in Bulgaria, la Sofia.

Laurentiu Reghecampf le-a trimis stelistilor un mesaj, inainte de dubla cu Ludogoret Razgrad

Steaua se va duela cu Ludogoret Razgrad intr-o dubla intalnire, in cadrul playoff-ului Champions League. Partida tur este programata marti 21. 45), pe Arena Nationala, meciul decisiv urmand sa se dispute pe 27 august, in Bulgaria, la Sofia.

Peste 700 de jandarmi, in dispozitiv pentru meciul STEAUA Bucuresti - LUDOGORETS Razgrad

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine si siguranta publica la meciul de fotbal dintre F. STEAUA Bucuresti LUDOGORETS Razgrad, care se va disputa marti, 19 august, pe stadionul Arena Nationala din Capitala, incepand cu ora 21. Suporterilor oaspeti le-au fost puse la dispozitie 2500 de bilete.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )