Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Ceahlaul - Petrolul 1-1 / Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XXVIII-a

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Ceahlaul - Petrolul 1-1 / Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XXVIII-a

Echipa Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, luni, in deplasare, scor 1-1 0-0), cu formatia Ceahlaul Piatra Neamt, in ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I, la debutul sarbului Vanja Radinovici pe banca tehnica a gazdelor. Vezi in text rezultatele complete si clasamentul Ligii I. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga I: Ceahlaul - Petrolul 1-1 / Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XXVIII-a

Echipa Petrolul Ploiesti a terminat la egalitate, luni, in deplasare, scor 1-1 0-0), cu formatia Ceahlaul Piatra Neamt, in ultimul meci al etapei a XXVIII-a a Ligii I, la debutul sarbului Vanja Radinovici pe banca tehnica a gazdelor. Vezi in text rezultatele complete si clasamentul Ligii I.

Petrolul ramane invincibila in deplasare, Ceahlaul tot mai aproape de Liga a 2-a

Ceahlaul a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul, in epilogul rundei a 28-a a Ligii 1. A fost primul meci al sarbului Vanja Radinovic, care a debutat pe banca nemtenilor. Daniel Stana, in debutul partii secunde, a inscris golul prin care Ceahlaul putea spera din nou la salvare, pe fondul unei eventuale prime infrangeri in deplasare a lupilor. In prelungiri, insa, Markovic a reluat in proprie poarta si Ceahlaul-Petrolul s-a incheiat nedecis. Gazdele au avut un gol anulat in prima parte din motive cunoscute numai de centralul bucurestean George Radulescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )