Libnet.ro
UNICEF

15:00

Liga I: CFR Cluj - Otelul Galati, scor 7-2

Hotnews Hotnews,
 Liga I: CFR Cluj - Otelul Galati, scor 7-2

Formatia CFR Cluj a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 7-2 4-0), echipa Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I, partida in care Ogbu Chuka a reusit un hattrick, iar Robert Maah si Henrique cate o dubla, potrivit Mediafax. In celalalt meci al zilei, Botosani a ratat sansa locului 2 reusind doar un rezultat de egalitate acasa in compania celor de la Universitatea Cluj. vezi toate rezultatele si clasamentul. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga I: CFR Cluj - Otelul Galati, scor 7-2

Formatia CFR Cluj a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 7-2 4-0), echipa Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I, partida in care Ogbu Chuka a reusit un hattrick, iar Robert Maah si Henrique cate o dubla, potrivit Mediafax. In celalalt meci al zilei, Botosani a ratat sansa locului 2 reusind doar un rezultat de egalitate acasa in compania celor de la Universitatea Cluj. vezi toate rezultatele si clasamentul.

Liga I: CFR Cluj - Otelul Galati, scor 7-2. Ogbu Chuka a reusit un hattrick

Formatia CFR Cluj a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 7-2, echipa Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a X-a a Ligii I, partida in care Ogbu Chuka a reusit un hattrick, iar Robert Maah si Henrique.

CFR Cluj - Otelul Galati: 7-2: arbitrajul a reusit sa strice si un meci cu noua goluri. Asistentul a gafat incredibil

Clujenii au obtinut cea mai mare victorie de cand au revenit in Liga I, s-au descatusat dupa toate frustrarile din acest sezon, insa partida a fost stricata de o gafa monumentala la scorul de 0-0.

Liga I. CFR Cluj a obtinut cea mai clara victorie din acest sezon, 7-2 cu Otelul Galati

Duelul celor doua campioane care au precedat-o pe Steaua, CFR Cluj si Otelul Galati, s-a incheiat cu un succes categoric al ardelenilor, care au obtinut cea mai clara victorie din acest sezon. Echipa antrenata de.

Dumnezeu e mare a scos CFR Cluj din mediocritate. Numele atacantului care a marcat de trei ori are conotatii divine

Dupa un inceput de sezon dezamagitor, care a dus la demiterea antrenorului Mircea Rednic, CFR Cluj da semne de redresare si a surclasat cu 7-2 Otelul Galati.

Tamas, la un pas de CFR Cluj

Gabi Tamas nu are o viata extrasportiva prea clara, insa este la un pas sa isi gaseasca o echipa in Romania. El este la un pas sa se transfere la CFR Cluj.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )