Libnet.ro
UNICEF

06:30

Liga 1: U Cluj - Steaua 0-3/ Din nou pe prima pozitie

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: U Cluj - Steaua 0-3/ Din nou pe prima pozitie

Steaua a revenit pe prima pozitie a ierarhiei din Liga 1, dupa ce a castigat, scor 3-0, partida disputata pe Cluj Arena in fata celor de la Universitatea Liga 1, etapa XXVIII). continuă pe Hotnews

U Cluj - Steaua, 0-3 si stelistii revin pe prima pozitie a Ligii 1

Steaua revine pe prima pozitie a Ligii 1 dupa ce a invins la scor de neprezentare Universitatea Cluj, echipa pe care o va intalni si in finala Cupei Romaniei. ASA Targu Mures o inlocuise pe Steaua in fruntea clasamentului dupa ce a castigat cu 2-1 partida disputata in compania echipei Pandurii Targu Jiu.

Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip vor canta din nou impreuna

Cristi Minculescu, Iris si Felicia Filip vor canta din nou impreuna. Este vorba insa de numai doua concerte, pe 22 si 23 mai. Pe scenele din Cluj Napoca si Targu Mures se vor auzi hiturile lansate in aceasta.

Procurorii au extins, din nou, urmarirea penala pentru sefa CNA. Ea este suspectata de abuz in serviciu si instigare la fals

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins, din nou, urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Corina Georgescu. Ea este suspectata de anchetatori de infractiunilor de abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata , informeaza un comunicat remis de DNA.

Catalin Botezatu, din nou pe patul de spital!

Catalin Botezatu va ajunge din nou pe patul de spital la un an de cand a suferit interventia la inima intr-o clinica din Turcia. De aceasta data designerul este ingrijorat ca ar putea primi rezultate defavorabile. Daca va fi sa fie bine, va fi. Daca nu, asta e!, se impaca cu gandul designeru.

Ciara iubeste din nou. Un jucator de fotbal american

Viata merge mai departe si pentru Ciara. Despre cantareata se zvoneste ca iubeste din nou si ca s-a cuplat cu jucatorul de fotbal american, Russell Wilson.

Pretul futures al euro, din nou pe minus in raport cu dolarul

La Sibex, prima jumatate din cea de a doua sedinta a saptamanii a adus 31 de contracte, cu o valoare de 515. 825 de lei, volum peste ceea ce a oferit piata luni, pe acelasi interval orar.

Emma Lung, vedeta din Entourage, prima data mama

Misiune indeplinita pentru actrita australiana Emma Lung. Vedeta din serialul Entourage a devenit pentru prima data mamica, dupa ce a adus pe lume un baietel.

Guvernul se intalneste din nou cu sindicalistii din educatie in mai

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a anuntat ca va avea, la sfarsitul lunii mai, o noua intalnire cu reprezentantii organizatiilor sindicale din educatie, precum si cu cei ai structurilor asociative ale autoritatilor administratiei publice locale, dupa ce ieri a fost evaluat acordul anuntat in noiembrie.

Surse: BCE majoreaza din nou linia de finantare de urgenta pentru bancile elene

Banca Centrala Europeana BCE) a decis, ieri, sa majoreze cu 1,5 miliarde de euro, la 75,5 de miliarde de euro, plafonul liniei de finantare de urgenta a bancii centrale din Grecia ELA), destinata creditorilor eleni, potrivit unei surse citate de presa straina.

Din nou singura! Cara Delevingne s-a despartit de iubita

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Cara Delevingne s-a despartit de iubita ei, cantareata St Vincent, din cauza programelor incarcate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )