Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIGA I - Derby de Bucuresti. Steaua si Dinamo au terminat la egalitate, 1-1

România Liberă România Liberă,
LIGA I - Derby de Bucuresti. Steaua si Dinamo au terminat la egalitate, 1-1

Steaua si DInamo au terminat la egalitate derby-ul etapei a a Ligii I, scor 1-1. Rezultatul meciului a fost stabilit inca din prima repriza. continuă pe România Liberă

Avancronica Steaua-Dinamo, un derby mai incins ca niciodata (LIVE, 21:00)

Arena Nationala va gazdui, sambata seara de la 21:00, un episod din eternul derby al fotbalului romanesc, Steaua-Dinamo.

STEAUA-DINAMO. Dorin Rotariu, autorul golului contra Stelei: E un scor echitabil

Fotbalistul dinamovist care a marcat un gol Stelei in derby-ul cu Dinamo s-a declarat multumit de remiza cu ros-albastrii. A fost un rezultat muncit, am avut si noi ocazii, au avut.

Steaua-Dinamo. Tactica naucitoare pusa la cale de Reghecampf

Steaua-Dinamo. Gigi Becali a dezvaluit tactica-soc pe care o va aplica Laurentiu Reghecampf in aceasta seara, contra lui Dinamo, scrie gsp. ro. Patronul Stelei a afirmat ca tehnicianul va trimite.

Dan Negru, reactie dura in timpul meciului Steaua-Dinamo

Vedeta Antenei 1 nu pare deloc incantata de fotbalul romanesc. Nici macar atunci cand se joaca Steaua-Dinamo. Fan declarat al lui Poli Timisoara, Dan Negru nu a rezistat prea mult in.

Liga I: Eternul derby Steaua - Dinamo s-a terminat la egalitate, scor 1-1

Steaua si Dinamo au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sambata seara in etapa a V-a a Ligii I, informeaza GSP. Dinamovistii au fost cei care au deschis scorul in minutul 11 prin.

Liga 1: Steaua - Dinamo 1-1/ Al cincilea derby consecutiv incheiat la egalitate

Steaua si Dinamo au terminat la egalitate cel de-al 165-lea derby din istorie, scor 1-1, in a cincea etapa din Liga 1. Primul gol al partidei de pe Arena Nationala a fost marcat de Dorin Rotariu, in minutul 11. Steaua a restabilit egalitatea 6 minute mai tarziu prin William de Amorim. Dinamo ramane lider in clasamentul Ligii 1, cu un punct avans fata de marea rivala.

Steaua si Dinamo au remizat, in cel de-al 165-lea episod al Eternului Derby

Steaua si Dinamo au incheiat la egalitate, scor 1-1, pe Arena Nationala, in etapa a cincea a Ligii I. Laurentiu Reghecampf a inceput derby-ul cu Dinamo cu cei doi jucatori transferati de la Astra, Fernando Boldrin si William De Amorim, ca titulari. in echipa de baza si-au mai facut loc achizitiile Florin Tanase, de la Viitorul, respectiv Bogdan Mitrea, venit de la Ascoli.

Trei pierderi grele pentru Steaua inaintea derby-ului cu Dinamo

Laurentiu Reghecampf se confrunta cu probleme de lot inainatea derby-ului cu Dinamo de sambata seara. Trei indisponibilitati pe termen lung care vor determina modificari importante in primul 11. Cota de aproape 5 pe care o are Dinamo a doua favorita a meciului) la victorie para una foarte atractiva in aceste conditii.

Liga 1: Programul etapei a cincea/ Steaua vs Dinamo, meciul marilor orgolii

Cea de-a cincea etapa din Liga 1 se va desfasura intre 19 august si 22 august si va debuta cu partida dintre CSM Iasi si Viitorul, care va avea loc pe stadionul Emil Alexandrescu, de la ora 21:00. Marele derby al campionatului, Steaua Dinamo, este programat sambata, de la ora 21:00, o partida care se anunta spectaculoasa, mai ales dupa farsa pe care dinamovistii le-au facut-o stelistilor la meciul cu Manchester City din Champions League.

STEAUA-DINAMO 1-1. Multi nervi, fotbal mai putin

Steaua si Dinamo joaca in aceasta seara, de la ora 21:00, derby-ul cu numarul 165 din istorie, pe Arena Nationala. Echipele de start: Steaua: Fl. Nita Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )