Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liga I: Dinamo - CFR Cluj 0-1

Hotnews Hotnews,
Liga I: Dinamo - CFR Cluj 0-1

Dinamo a pierdut la limita, vineri seara, partida disputata pe teren propriu in fata echipei CFR Cluj. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rui Pedro in minutul 65. continuă pe Hotnews

Liga 1 LIVE: Dinamo - CFR Cluj 0-0

Etapa a opta a Ligii 1 a inceput azi, in direct pe onlinesport. ro cu meciul dintre Ceahlaul si FC Brasov 2-1), urmat de intalnirea dintre Dinamo si CFR Cluj, de la ora 21:30.

Dinamo - CFR Cluj, azi LIVE de la 21:30. Echipele probabile

Dinamo si CFR Cluj se vor intalni vineri, de la ora 21:30, intr-un meci din etapa a 8-a a Ligii 1, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro.

Victorie dramatica pentru CFR Cluj

CFR Cluj s-a chinuit teribil in amicalul cu FC Hunedoara, pe care l-a castigat in ultima secunda cu 3-2.

Liga I: Dinamo Bucuresti - CFR Cluj, scor final 0 la 1

Derby-ul Dinamo Bucuresti - CFR Cluj, disputat vineri seara, in cadrul etapei a VIII-a din Liga I, pe National Arena din Bucuresti, s-a incheiat cu scorul final de de 0 la 1, informeaza Mediafax. Rui Pedro a.

Marius Avram va arbitra meciul Dinamo - CFR Cluj

Marius Avram va conduce meciul Dinamo - CFR Cluj, programat astazi, de la ora 21. 30, pe Arena Nationala. Disputa va fi transmisa de Digi Sport.

Situatie dramatica la CFR Cluj

Desi a incasat zeci de milioane de euro, Arpad Paszkany uita sa-si plateasca jucatorii, iar multi dintre ei risca sa ajunga sa doarma in strada! .

CFR Cluj bate tot in amicale. Campionii au surclasat urmasa Corvinului Hunedoara

CFR Cluj a invins formatia FC Hunedoara din Liga a III-a cu scorul de 3-2 0-2), pe stadionul CUG din Cluj-Napoca, intr-un meci amical de fotbal.

CFR Cluj, vindecare turceasca.

Campioana Romaniei a incheiat un parteneriat cu o clinica din Turcia, locul in care vor fi tratate toate problemele medicale ale alb-visiniilor in urmatorii trei ani. Numeroasele accidentari suferite de jucatorii de la CFR Cluj in ultimii doi ani le-au dat multe batai de cap oficialilor din Gruia. Problemele lui Vasile Maftei, insa, i-au facut pe sefii CFR-ului sa se gandeasca serios la o eventuala colaborare cu o clinica din strainatate, iar ieri a fost oficializata intelegerea dintre .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )