Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIGA I: Gaz Metan Medias - CFR Cluj, scor 2-0/ Rezultate si clasament

Hotnews Hotnews,
 LIGA I: Gaz Metan Medias - CFR Cluj, scor 2-0/ Rezultate si clasament

Formatia Gaz Metan Medias a castigat, luni seara, cu scorul de 2-0 0-0), meciul sustinut in compania echipei CFR Cluj, ultimul al etapei a XVI-a a Ligii I, potrivit Mediafax. Golurile au fost marcate de Frasinescu '82 si Roman '90+1. CFR Cluj a evoluat cu un jucator mai putin din minutul 68, dupa ce Tade a fost eliminat. vezi toate rezultatele etapei. continuă pe Hotnews

Liga I: Gaz Metan Medias - CFR Cluj, scor 2-0

Gaz Metan Medias a castigat, luni seara, cu scorul de 2-0 0-0), meciul sustinut in compania echipei CFR Cluj, ultimul al etapei a XVI-a a Ligii I, informeazaMediafax. Golurile au fost marcate de.

Gaz Metan risca in atac si trece de CFR Cluj in epilogul etapei

Seria de rezultate pozitive a fostei campioanei a Romaniei s-a incheiat la Medias, unde Gazul antrenat de Cristi Dulca s-a impus in ultimele minute de joc, scor 2-0, la capatul unei partide inchise. CFR Cluj a evoluat in inferioritate numerica din minutul 68, Frasinescu deschizand scorul un sfert de ora mai tarziu, dupa 500+ minute de invincibilitate ale lui Super Mario, pus la punctsi de Dan Roman in prelungiri.

Gaz Metan - CFR Cluj 2-0: Marius Avram a mai stricat un meci. Grigoras a anuntat compromiterea definitiva a unui obiectiv

Centralul de 34 de ani, gafeur de meserie, insa mentinut in Liga I din motive de neinteles, a dictat o eliminare la o faza in care cel mult s-ar fi impus galben.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )