Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liga Natiunilor: Remiza intre Italia si Olanda Anglia, invinsa de Danemarca; Victorii pentru Franta si Portugalia (Rezultatele serii)

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor: Remiza intre Italia si Olanda Anglia, invinsa de Danemarca; Victorii pentru Franta si Portugalia (Rezultatele serii)

Etapa a patra a grupelor Ligii Natiunilor a oferit multe meciuri spectaculoase. Italia si Olanda au remizat 1-1), Franta a castigat reeditarea finalei CM din 2018 2-1 vs Croatia), in timp ce Portugalia s-a descurcat si fara Cristiano Ronaldo si s-a impus in fata Suediei 3-0). Surpriza seriii a fost oferita de Danemarca, reprezentativa care s-a impus in Anglia 1-0). continuă pe Hotnews

Romania a fost invinsa de Austria, 0-1, si a ajuns la trei infrangeri in doar o saptamana. Tricolorii au cazut pe 3 si pastreaza sanse infime la castigarea grupei de Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Austria, scor 0-1, miercuri seara, la Ploiesti, in a patra etapa din Liga Natiunilor. Tricolorii au ajuns la trei infrangeri consecutive, dupa esecul ca.

Romania, la pamant dupa 3 infrangeri in sase zile! Pe cine vom infrunta daca retrogradam in Liga Natiunilor. Adversare modeste in Liga C

UPDATE, 15 octombrie, ora 00:05 Romania a fost invinsa de Austria, scor 0-1, la Ploiesti. Ramane pe locul 3 in grupa, cu patru puncte. in vreme ce Austria si Norvegia, cu noua puncte fiecare, se vor lupta pentru primele locuri. in ultimele doua runde din Liga Natiunilor, Romania se va lupta pentru a evita .

Cum comenteaza fostii selectioneri prestatia Nationalei Romaniei, dupa trei infrangeri la rand in Liga Natiunilor

Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de Austria, scor 0-1, miercuri seara, la Ploiesti, in a patra etapa din Liga Natiunilor. Tricolorii au ajuns la trei infrangeri consecutive, dupa esecul.

Romania Austria 0-1, live stream online in Liga Natiunilor. Golul lui Alibec este anulat pentru ofsaid! Schopf deschide scorul pentru austrieci

Min. 77: Intra Ianis Hagi in locul lui Mitrita. Min. 76: GOL Austria. Schopf inscrie cu un sut la coltul lung, din interiorul careului. Min. 66: Sutul lui Baumgartner este salvat incredibil de Tatarusanu si deviat in bara. Min. 64: Lovitura de cap a lui Schlager trece pe langa poarta. Min. 62: Maxim si .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )