Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liga I: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Hotnews Hotnews,
 Liga I: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Formatia Otelul Galati a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Liga I: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, scor 1-1

Formatia Otelul Galati a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I, informeaza Mediafax.

Otelul Galati - Gaz Metan Medias 1-1.

Formatia Otelul Galati a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a XI-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Marquinhos 49 pentru Otelul si Markovici 89 pentru Gaz Metan. 1-0: Marquinhos deschide scorul cu un sut din aproximativ 11 metri. 1-1: Markovici egaleaza cu o lovitura cu capul, dupa o centrare a lui Buzean. Otelul Galati: Simaitis - Antunes, Sarghi, Costin, Popescu - Filip - Iorga, Cooper, Marquinhos Milea 86), Astafei .

Etapa a XI-a din Liga I.

Rezultate inregistrate in partidele disputate, vineri, in etapa a XI-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri si clasamentul competitiei: Vineri: Corona Brasov - FC Vaslui 2-1 Au marcat: Bus 17, Brata 25 / Antal 45 penalti). Steaua - FC Viitorul 4-0 Au marcat: Stanciu 9, Putanu 12, 65 - autogoluri, Tatu 85 Sambata: Otelul Galati - Gaz Metan Medias, ora 19. 00, DigiSport Petrolul Ploiesti - Sageata Navodari, ora 21. 30, DigiSport Duminica: Pandurii Targu Jiu - FC Botosani, .

Otelul pierde victoria cu Gaz Metan in ultimele minute

Otelul a nu a putut dauitarii scorul de hochei inregistrat in etapa precedenta, infrangere cu 7-2 in fieful lui CFR, remizand, scor 1-1, cuGaz Metan Medias. Primulgol al intalnirii a fost marcat de brazilianul Marquinhos, galatenii avand printre altele si o bara la reluarea cu capul a lui Henrique, precedata de un voleu ratat al lui Iorga din pozitie excelenta. Istoria partidei, insa, avea sa se scrie in minutul 89, cand Zarko Markovic a stabilit scorul final cu o lovitura de cap plasata la centrarea din lovitura libera a lui Buzean.

VIDEO Petrolul-Sageata 3-0; Otelul-Gaz Metan 1-1 in Liga 1. Ploiestenii urca pe doi in clasament, la trei lungimi de liderul Steaua

Petrolul a castigat la scor de neprezentare partida de pe teren propriu impotriva formatiei Sageata Navodari in etapa a 11-a din Liga 1, in vreme ce Otelul si Gaz Metan si-au impartit frateste punctele la malul Dunarii.

Minut cu minut |Liga 1 Otelul-Medias 1-1 si Petrolul-Sageata 3-0

Onlinesport a transmisLIVETEXT cele doua partide programate sambata in Liga 1, etapa a XI-a, si anume:Otelul Galati-Gaz MetanMedias 1-1si Petrolul Ploiesti-Sageata Navodari 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )