Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liga I: Sageata Navodari - Otelul Galati, scor 2-1

B1 B1,
Liga I: Sageata Navodari - Otelul Galati, scor 2-1

Echipa Sageata Navodari a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 2-0), formatia Otelul Galati, in ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Golurile invingatorilor au fost marcate de Roman 8 si V. continuă pe B1

Otelul pierde la Constanta, Ionut Badea pe picior de plecare

Somat in urma cu cateva zile cu privire la rezilierea contractului in cazul in care Otelul nu se impune in urmatoarele patru runde, Ionut Badea a calcat in strachini, luni, la Constanta, dupa Sageata Navodari-Otelul Galati 2-1. Mihai Roman si Viorel Dinu i-au oferit nou-promovatei o pauza linistita, in timp ce Henrique le-a dat sperante false fanilor galateni, care au incheiat la unison, cerandu-i demisia antrenorului.

Sageata Navodari, test de maturitate cu Otelul Galati.

Dupa doua infrangeri la scor, Sageata Navodari revine in fata propriilor suporteri pentru un meci in care oaspeti vor fi campionii de acum doi ani, fotbalistii de la Otelul Galati. Partida se anunta una pe muchie de cutit, ambele formatii avand probleme de exprimare pe teren si cu rezultatele obtinute, Ionut Badea fiind amenintat chiar cu demiterea daca nu castiga urmatoarele patru meciuri, toate impotriva unor nou-promovate. Am decis ca Ionut Badea sa ramana in continuare pe banca tehnica, .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )