Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga I: Steaua - Gloria Bistrita, scor 4-0

B1 B1,
Liga I: Steaua - Gloria Bistrita, scor 4-0

Steaua a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. La meciul disputat pe stadionul din Ghencea, in fata a peste 7. 000 de spectatori,. continuă pe B1

Steaua - Gloria Bistrita, scor 4-0, in Liga I.

Formatia Steaua a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 3-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, in care Mihai Costea si Raul Rusescu au inscris cate doua goluri, potrivit Mediafax. Mihai Costea a marcat in minutele 7 si 29, iar Rusescu in minutele 24 si 85. 1-0: Mihai Costea reia in plasa cu o lovitura de cap din patru metri, dupa o centrare a lui Bourceanu; 2-0: Actiune personala a lui Adi Popa pe partea dreapta, acesta ii paseaza lui .

LIVE Steaua Gloria Bistrita pe Onlinesport.ro de la ora 21:30. Echipele probabile

Steaua revine in Ghencea pentru meciul cu Gloria Bistrita din etapa a 13-a a Ligii 1, joc in care formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf porneste se afla in postura de favorita.

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, batut si jefuit chiar langa locuinta sa din Bucuresti

Jean Padureanu a fost atacat si talharit in fata unui bloc din cartierul Panduri din Capitala. Un hot a vrut sa-i ia servieta din mina, l-a impins iar el a cazut. Patronul clubului Gloria Bistrita.

Presedintele clubului Gloria Bistrita a fost jefuit

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, a fost jefuit in zona Panduri, din Capitala.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost JEFUIT in Bucuresti.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri, din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul care l-a agresat si care i-a furat borseta este acum cautat de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 15. 00, pe strada Ion Urdareanu. Jean Padureanu a fost atacat de un barbat care a incercat sa ii smulga .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )