Libnet.ro
UNICEF

22:45

LIVE Steaua Gloria Bistrita pe Onlinesport.ro de la ora 21:30. Echipele probabile

Online Sport Online Sport,
LIVE Steaua Gloria Bistrita pe Onlinesport.ro de la ora 21:30. Echipele probabile

Steaua revine in Ghencea pentru meciul cu Gloria Bistrita din etapa a 13-a a Ligii 1, joc in care formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf porneste se afla in postura de favorita. continuă pe Online Sport

Steaua - Gloria Bistrita, scor 4-0, in Liga I.

Formatia Steaua a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 3-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, in care Mihai Costea si Raul Rusescu au inscris cate doua goluri, potrivit Mediafax. Mihai Costea a marcat in minutele 7 si 29, iar Rusescu in minutele 24 si 85. 1-0: Mihai Costea reia in plasa cu o lovitura de cap din patru metri, dupa o centrare a lui Bourceanu; 2-0: Actiune personala a lui Adi Popa pe partea dreapta, acesta ii paseaza lui .

Liga I: Steaua - Gloria Bistrita, scor 4-0

Steaua a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I. La meciul disputat pe stadionul din Ghencea, in fata a peste 7. 000 de spectatori,.

LIVE Marele Premiu al Indiei (11:30)

Urmariti in direct pe Onlinesport. ro de la ora 11:30 Marele Premiu de Formula 1 al Indiei de pe circuitul de langa New Delhi. Vedeti mai jos cum arata grila de start.

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, batut si jefuit chiar langa locuinta sa din Bucuresti

Jean Padureanu a fost atacat si talharit in fata unui bloc din cartierul Panduri din Capitala. Un hot a vrut sa-i ia servieta din mina, l-a impins iar el a cazut. Patronul clubului Gloria Bistrita.

Steaua - Molde LIVE de la 22:05. Echipele probabile

Steaua - Molde este transmis in direct pe Onlinesport. ro de la ora 22:05. Ros-albastrii au sansa de a lua un avantaj important pentru calificarea in primavara europeana.

LIVE Steaua - Molde 2-0. inscrie Rusescu

Steaua ataca in aceasta seara prezenta in primavara europeana cu un meci impotriva norvegienilor de la Molde. Urmariti meciul aici alaturi de noi.

Liga 1 LIVE - Astra - Iasi 0-0

Etapa 13 a Ligii 1 debuteaza azi, in direct pe onlinesport. ro, cu trei meciuri. Azi se joaca U Cluj - Otelul1-1), Brasov - Petrolul0-1)si Astra - Iasi.

Presedintele clubului Gloria Bistrita a fost jefuit

Jean Padureanu, presedintele clubului Gloria Bistrita, a fost jefuit in zona Panduri, din Capitala.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost JEFUIT in Bucuresti.

Presedintele echipei de fotbal Gloria Bistrita, Jean Padureanu, a fost jefuit vineri, in cartierul Panduri, din Sectorul 5 al Capitalei. Barbatul care l-a agresat si care i-a furat borseta este acum cautat de politisti, informeaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, ca incidentul a avut loc vineri, in jurul orei 15. 00, pe strada Ion Urdareanu. Jean Padureanu a fost atacat de un barbat care a incercat sa ii smulga .

Liga 1, Etapa 14, program si televizari

Apasati aici pentru programul si televizarile etapei viitoare, a 14-a, cea care include si derbyul Steaua - Dinamo ce are loc duminica de la ora 21:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2923 seconds )