Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lipsa de fonduri pentru personalul din scoli, pandemie nesfarsita

România Liberă România Liberă,
Lipsa de fonduri pentru personalul din scoli, pandemie nesfarsita

Se inmultesc cazurile de violenta, accidente, abuz si discriminare din scoli. continuă pe România Liberă

Untold a anuntat data pentru festivalul din 2021: Editia va depasi toate asteptarile si va fi organizata in cele mai sigure conditii

Organizatorii Untold au anuntat data pentru editia din 2021. Potrivit ultimelor informatii, anul viitor, festivalul se va desfasura in perioada 5 8 august. Pentru moment nu sunt cunoscuti artistii care vor ur.

Vesti proaste pentru soferii din Romania. Ce se intampla cu pretul petrolului

Sunt vesti proaste pentru soferii din Romania dupa ce s-a aflat ce se intampla cu pretul petrolului. Preturile petrolului au urcat marti cu 4%, fiind cele mai ridicate niveluri dupa luna martie. Motivul cresterilor este anuntul referitor la un al treilea vaccin anti-covid promitator, al AstraZeneca, care a marit sperantele intr-o revenire a cererii de .

MINISTRUL ENERGIEI: Am gasit o solutie pentru ca Elcen sa iasa din insolventa si sa acceseze fonduri pentru modernizare

Ministerul Economiei, cel al Finantelor si ANAF au gasit o solutie pentru a scoate din insolventa Electrocentrale Bucuresti Elcen), astfel incat producatorul de energie sa poata accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-o conferinta de presa, conform Agerpres.

Viata noua pentru Mariuca. Supravietuitorii incendiului din Colectiv strang fonduri pentru ca tanara de 17 ani incendiata de un criminal eliberat conditionat sa poata fi tratata intr-un centru pentru mari arsi

Asociatia in numele lui Alexandru, fondata de parintii lui Alexandru Hogea, un tanar de 19 ani care si-a pierdut viata in urma incendiului din clubul Colectiv, si supravietuitorii incendiului lanseaza campania umanitara Viata noua pentru Mariuca, prin care isi propun sa adune fonduri pentru ca tanara de 17 ani din Mehedinti incendiata in iunie de un barbat condamnat pentru uciderea a 5 oameni si eliberat conditionat sa poata fi tratata in afara tarii, intr-un centru pentru mari arsi.

Fonduri pentru firme: Masura 3 - pana la 200.000 Euro si Electric-Up - pana la 100.000 Euro, probabil in aceasta saptamana

Ministrul Economiei a declarat, luni seara, ca isi doreste lansarea a doua linii de finantari in valoare totala de 650 milioane euro pentru firme, saptamana aceasta: Masura 3 de ajutoare de stat pentru investitii, de cate 50. 000 de euro, respectiv, programul Electric-Up - finantari de cate 100. 000 de euro pentru montarea de panouri solare si statii de incarcare a masinilor electrice.

PENTRU ALEGERILE DIN 10 IANUARIE Cetatenii kazahi din Romania vor putea vota la ambasada Kazahstanului

Cetatenii kazahi aflati pe teritoriul Romaniei vor putea vota, pentru alegerile parlamentare din Kazahstan prevazute pentru 10 ianuarie, la sectia de votare organizata la Ambasada Kazahstanului la Bucuresti, a anuntat astazi ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Republicii Kazahstan in Romania, Nurbakh Rustemov, intr-un briefing de presa online.

Un tanar de 24 de ani a fost arestat pentru crima din Sacele

Barbatul de 24 de ani retinut pentru savarsirea crimei din casa scarii unui bloc din municipiul Sace.

Lovitura pentru Vodafone din cauza GDPR: de ce trebuie sa plateasca mii de euro

Vodafone e unul dintre cei mai mari operatori telecom de la noi din tara. Dar nu tine cont mereu de reguli, iar GDPR a facut compania buna de plata. Vodafone trebuie sa plateasca mii de euro.

Universitatea Babes-Bolyai doneaza tablete pentru elevii din judetul Cluj

Universitatea Babes-Bolyai UBB) din Cluj-Napoca a donat 50 de tablete performante unor elevi din .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )