Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE ACS Poli Timisoara - Astra Giurgiu (19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE ACS Poli Timisoara - Astra Giurgiu (19:00)

Miercuri seara de la 19:00 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre ACS Poli Timisoara si Astra Giurgiu. In tur, Astra s-a impus cu 4-1. continuă pe Online Sport

LIVE ACS Poli Timisoara - Astra Giurgiu

Miercuri seara de la 19:00 transmitem live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre ACS Poli Timisoara si Astra Giurgiu. In tur, Astra s-a impus cu 4-1.

Astra Giurgiu, calificare in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu este prima finalista din Cupa Romaniei dupa 3-0 in deplasare cu ACS Poli Timisoara in returul semifinalelor. Fosta campioana castigase in tur cu 4-1.

LIVE ACS Poli Timisoara - CSM Poli Iasi (18:00)

De la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina duelul din playout dintre ACS Poli Timisoara si CSM Poli Iasi.

LIVE ACS Poli Timisoara - CSM Poli Iasi 0-1

De la ora 18:00 transmitem in aceasta pagina duelul din playout dintre ACS Poli Timisoara si CSM Poli Iasi.

Astra, prima finalista a Cupei Romaniei. Giurgiuvenii au trecut la scor de neprezentare de ACS Poli Timisoara

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa ce a castigat cu 3-0 partida contra lui ACS Poli Timisoara. Dupa ce si in partida tur se impusese cu 4-1, elevii lui Marius.

Iasiul ramane fara infrangere in playout dupa 1-1 la Timisoara

ACS Poli Timisoara si CSM Poli Iasi au remizat, scor 1-1, duminica seara, intr-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1, faza playout.

Procurorul care a instrumentat dosarul privind finantarea ilegala a echipei de fotbal Poli Timisoara, trimis in judecata pentru ca a condus baut

Procurorul de la Parchetul Tribunalului Timis Ciprian Dorobantu, care a instrumentat dosarul privind finantarea ilegala a echipei de fotbal Poli Timisoara in perioada mandatului lui Gheorghe Ciuhandu, a fost trimis in judecat pentru ca a condus baut.

Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei la fotbal, miercuri, dupa ce a invins-o pe ACS Poli Timisoara cu scorul de 3-0 1-0), in deplasare, in mansa a doua a.

Astra aproape sa piarda la masa verde meciul cu Timisoara

Oficialii clubului Astra Giurgiu au fost la un pas de o gafa monumentala care ar fi dus la pierderea calificarii in finala Cupei Romaniei.

Procurorul care a instrumentat dosarul privind finantarea ilegala a echipei de fotbal Poli Timisoara, trimis in judecata

Procurorul de la Parchetul Tribunalului Timis Ciprian Dorobantu, care a instrumentat dosarul privind finantarea ilegala a echipei de fotbal Poli Timisoara in perioada mandatului lui Gheorghe Ciuhandu, a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )