Libnet.ro
UNICEF

17:15

LIVE Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0. Meciul ajunge in prelungiri

Online Sport Online Sport,
LIVE Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0. Meciul ajunge in prelungiri

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, este LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0. Meciul decis la loviturile de departajare

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, a fost LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro.

LIVE Cupa Confederatiilor, Spania - Italia 0-0

A doua semifinala programata la Cupa Confederatiilor, Spania - Italia, este LIVE pe Onlinesport. ro de la ora 22:00. Miercuri seara, in prima semifinala, Brazilia a invins Uruguay, cu 2-1, meciul fiind de asemenea LIVE pe Onlinesport. ro.

Cupa Confederatiilor, semifinale: Greu cu Furia Roja. Italia vrea revansa pentru Euro 2012, dar Spania e in forma

Italia vrea sa se razbune pentru esecul, 0-4, din finala lui Euro 2012, dar Spania a defilat in actualul turneu. in plus, defensiva macaronarilor este foarte perisabila. A doua semifinala de la Cupa Confederatiilor se joaca astazi, de la ora 22.

Spania - Italia si Brazilia - Uruguay, in semifinalele Cupei Confederatiilor

Duminica seara s-au jucat ultimele meciuri din cadrul grupelor de la Cupa Confederatiilor, in urma carora s-au stabilit partidele care vor avea loc in semifinalele competitiei care se desfasoara in.

Cea mai frumoasa declaratie la Cupa Confederatiilor: antrenorul Italiei a dezvaluit cum poate fi batuta Spania

Brazilia e deja in finala si toata planeta viseaza la o confruntare cu formatia care vrajeste mingea cu celebrul tiki-taka. Numai ca vicecampioana europeana poate da peste cap totul.

Brazilia este prima finalista de la Cupa Confederatiilor, dupa 2-1 cu Uruguay

Brazilia este prima finalista de la Cupa Confederatiilor, in urma victoriei cu 2-1 pe care gazdele competitiei au obtinut-o la Belo Horizonte in fata Uruguayului, actuala campioana a Americii de Sud. De aceasta.

Cupa Confederatiilor: Razbunare pentru Maracanazo. Brazilia s-a calificat in finala, dupa 2-1 cu Uruguay

Brazilia si-a invins demonii. S-a calificat in ultimul act de la Cupa Confederatiilor, dupa ce a invins la limita pe Uruguay, golul decisiv fiind marcat cu patru minute inainte de final. La 0-0, celestii au ratat un penalty, prin Forlan.

Semifinala Brazilia Uruguay de la Cupa Confederatiilor ar putea fi anulata

Politia braziliana a solicitat Procuraturii ca semifinala Brazilia Uruguay de la Cupa Confederatiilor sa nu se dispute din cauza protestelor ample care au cuprins tara cafelei in ultimele zile.

VIDEO Cupa Confederatiilor: Golazo si dubla Jordi Alba! Spania surclaseaza Nigeria, Uruguay spulbera Tahiti. S-au aflat semifinalele competitiei

Spania si Uruguay si-a spulberat adversarele in ultimele meciuri din grupa B, si s-au calificat la brat in semifinale, unde dau de Italia, respectiv Brazilia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )