Libnet.ro
UNICEF

12:16

LIVE. Editie speciala Sinteza Zilei. Mihai Gadea prezinta imaginile anului 2016

Antena3 Antena3,
LIVE. Editie speciala Sinteza Zilei. Mihai Gadea prezinta imaginile anului 2016

Mihai Gadea pregateste o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21:30. Imaginile anului 2016 vor fi prezentate in cadrul editiei eveniment. continuă pe Antena3

Editie speciala Sinteza Zilei. Mihai Gadea prezinta imaginile anului 2016

Mihai Gadea pregateste o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21:30. Imaginile anului 2016 vor fi prezentate in cadrul editiei eveniment.

Editie speciala Sinteza Zilei: La multi ani tuturor romancelor!

Mihai Gadea a realizat o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, cu ocazia Zilei Internationale a Femeii. Este 8 martie si pentru multi dintre noi, era un eveniment central al copilariei. Am lucrat ceva.

Capul retelei Microsoft, mai smecher ca oricand. Ce achizitie impresionanta a facut Claudiu Florica

Mihai Gadea pregateste o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21:30. Imaginile anului 2016 vor fi prezentate in cadrul editiei eveniment.

Mircea Badea: Primul meu job a fost ca bodyguard. Si, in calitatea mea de bodyguard, am facut varice

Mihai Gadea a realizat o editie speciala Sinteza Zilei, marti seara, de Ziua Internationala a Femeii. Peste 20 de doamne si domnisoare, vedete ale trustului INTACT, au povestit diverse momente problematice,.

Imagini ce vor cutremura tara. Dezvaluiri crunte la Sinteza zilei

Mihai Gadea va face la Sinteza Zilei unele dintre cele mai crunte dezvaluiri. Informatii, dezvaluiri si mai ales imagini ce vor cutremura tara. Vezi LIVE Sinteza zileiAdevaruri taioase la Sinteza zilei, cel mai.

Sinteza Zilei: Cel mai frumos cadou pentru Simina

Mihai Gadea a prezentat si o veste buna in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gadea a prezentat cazul Siminei, o mama care s-a luptat cu cancerul de mai multe ori. Mihai Gadea.

Imagini ce vor cutremura tara. Dezvaluiri crunte, de la 21.30, la Sinteza zilei

Mihai Gadea va face la Sinteza Zilei unele dintre cele mai crunte dezvaluiri. Informatii, dezvaluiri si mai ales imagini ce vor cutremura tara. Adevaruri taioase, de la 21. 30, la Sinteza zilei, cel mai urmarit.

A inceput mutarea posturilor INTACT. Mihai Gadea: E foarte greu sa strangi toate lucrurile astea

A inceput mutarea echipamentelor celor cinci televiziuni INTACT. Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, un fragment cu stadiul lucrarilor. Vedeti un nou episod din mutarea for.

Eugen Teodorovici, precizari pe Facebook dupa dezvaluirile de la Sinteza zilei: Am certitudinea ca as fi in stare sa gestionez nu doar un sector, ci sase sectoare

Eugen Teodorovici a revenit pe Facebook cu un mesaj privind o posibila candidatura a sa la Primaria Capitalei, dupa ce, luni seara, la Sinteza zilei, a confirmat ca au fost cateva discutii cu Liviu Dragnea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )