Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Finala Campionatului Mondial de snooker: Ronnie OSullivan - Mark Selby (16:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Finala Campionatului Mondial de snooker: Ronnie OSullivan - Mark Selby (16:00)

Onlinesport. ro transmite live text finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible, finala care se va disputa pe durata a doua zile intre jucatorii englezi Ronnie OSullivan si Mark Selby. continuă pe Online Sport

Ronnie OSullivan in finala la Crucible

Ronnie OSullivan s-a calificat in finala Campionatului Mondial de la Crucible, dupa ce l-a invins la diferenta de zece frame-uri pe Barry Hawkins.

Ronnie OSullivan l-a luat tare pe Barry Hawkins

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins cu 6-2 dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

Ronnie OSullivan in fata lui Barry Hawkins dupa prima sesiune a semifinalei

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan si Mark Selby, in avantaj dupa prima sesiune a semifinalelor

Mark Selby este in avantaj dupa disputatea primelor opt frame-uri din semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, englezul avand 5-3 in fata lui Neil Robertson Australia).

Ronnie OSullivan la sase frame-uri de o noua finala la Crucible

Sase jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield).

Ronnie OSullivan la doua frame-uri de o noua finala la Crucible

Doar doua jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield).

CM Snooker: Ronnie O'Sullivan s-a calificat en fanfare in semifinale

Ronnie O'Sullivan s-a calificat fara nicio emotie in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, The Rocket trecand, dupa doar a doua sesiune, de Shaun Murphy 13-3).

Selby are un avans de doua frame-uri in fata lui Robertson, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker

Mark Selby a terminat cu doua jocuri in fata lui Neil Robertson, vineri seara, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

Il poate opri cineva pe Ronnie OSullivan?

Shaun Murphy cu siguranta nu a reusit. Joe Perry a incercat si a fost aproape de o mare surpriza, insa Racheta si-a luat viteza si a trecut in sferturile de finala, faza a competitiei unde Ronnie OSullivan nu i-a acordat nicio sansa lui Murphy.

Selby s-a calificat in finala Campionatului Mondial

Jucatorii Mark Selby si Neil Robertson se aflau la egalitate dupa disputarea a 24 de frame-uri din totalul de 33 programate in semifinalele Campionatului Mondial de snooker, iar sesiunea decisiva de sambata seara a limpezit lucrurile in ceea ce priveste numele celui de-al doilea finalist.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )