Libnet.ro
UNICEF

12:30

Selby s-a calificat in finala Campionatului Mondial

Online Sport Online Sport,
Selby s-a calificat in finala Campionatului Mondial

Jucatorii Mark Selby si Neil Robertson se aflau la egalitate dupa disputarea a 24 de frame-uri din totalul de 33 programate in semifinalele Campionatului Mondial de snooker, iar sesiunea decisiva de sambata seara a limpezit lucrurile in ceea ce priveste numele celui de-al doilea finalist. continuă pe Online Sport

LIVE Finala Campionatului Mondial de snooker: Ronnie OSullivan - Mark Selby (16:00)

Onlinesport. ro transmite live text finala Campionatului Mondial de snooker de la Crucible, finala care se va disputa pe durata a doua zile intre jucatorii englezi Ronnie OSullivan si Mark Selby.

Selby are un avans de doua frame-uri in fata lui Robertson, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker

Mark Selby a terminat cu doua jocuri in fata lui Neil Robertson, vineri seara, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

Cel mai mare soc al Campionatului Mondial de tenis de masa: Romania a invins Coreea de Sud si s-a calificat in sferturi

Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei s-a calificat in sferturile primei divizii de la Campionatul Mondial pe echipe de la Tokyo, dupa ce a invins, vineri, scor 3-2, reprezentativa Coreei de Sud. Rezultatul a fost considerat de catre editorialistii site-ului oficial al federatiei internationale de specialitate, ITTF, drept cel mai mare soc al actualului Campionat Mondial.

Romania produce surpriza Campionatului Mondial

Nationala feminina de tenis de masa a Romaniei a produs cea mai mare surpriza de pana acum la Campionatul Mondial din Japonia.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )