Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ronnie OSullivan la sase frame-uri de o noua finala la Crucible

Online Sport Online Sport,
Ronnie OSullivan la sase frame-uri de o noua finala la Crucible

Sase jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield). continuă pe Online Sport

Ronnie OSullivan la doua frame-uri de o noua finala la Crucible

Doar doua jocuri il mai despart pe Ronnie OSullivan de o noua finala la Campionatul Mondial de snooker de la Crucible Sheffield).

Ronnie OSullivan l-a luat tare pe Barry Hawkins

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins cu 6-2 dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

Ronnie OSullivan in fata lui Barry Hawkins dupa prima sesiune a semifinalei

Campionul Ronnie OSullivan il conduce pe Barry Hawkins dupa disputarea primelor opt jocuri din semifinale Campionatului Mondial de snooker gazduita de Teatrul Crucible din Sheffield.

Il poate opri cineva pe Ronnie OSullivan?

Shaun Murphy cu siguranta nu a reusit. Joe Perry a incercat si a fost aproape de o mare surpriza, insa Racheta si-a luat viteza si a trecut in sferturile de finala, faza a competitiei unde Ronnie OSullivan nu i-a acordat nicio sansa lui Murphy.

Ronnie OSullivan l-a luat tare pe Shaun Murphy in prima sesiune

Campionul Ronnie OSullivan s-a incalzit mai greu in sfertul de finala cu Shaun Murphy, dar si cand a facut-o nu a mai putut fi oprit de conationalul sau.

Selby are un avans de doua frame-uri in fata lui Robertson, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker

Mark Selby a terminat cu doua jocuri in fata lui Neil Robertson, vineri seara, in semifinalele Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible.

Real Madrid - Atletico Madrid, a noua finala din istoria sportului european in care se intalnesc doua echipe din acelasi oras

In finala Champions League din acest sezon se vor intalni Real Madrid si Atletico Madrid, fiind pentru a noua oara in istoria sportului in care se intalnesc doua echipe din acelasi oras.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )