Libnet.ro
UNICEF

14:00

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Canadei de la Montreal

Online Sport Online Sport,
LIVE Formula 1: Marele Premiu al Canadei de la Montreal

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina, de la ora 21:00, Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, editia a 47-a, cursa de la Montreal care il are in pole position pe britanicul Lewis Hamilton. continuă pe Online Sport

TUR cu TUR Formula 1: Marele Premiu al Canadei de la Montreal

Onlinesport. ro a transmis live text in aceasta pagina, de la ora 21:00, Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, editia a 47-a, cursa de la Montreal care il are in pole position pe britanicul Lewis Hamilton.

LIVE Formula 1: Marele Premiu al Canadei de la Montreal (21:00)

Onlinesport. ro transmite live text in aceasta pagina, de la ora 21:00, Marele Premiu de Formula 1 al Canadei, editia a 47-a, cursa de la Montreal care il are in pole position pe britanicul Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton, victorie autoritara in Marele Premiu al Canadei

Pilotul Lewis Hamilton de la Mercedes a castigat, duminica, de o maniera categorica Marele Premiu al Canadei de la Montreal, rezultat in urma caruia si-a consolidat prima pozitie in clasamentul general.

Pole Position pentru Lewis Hamilton in Marele Premiu al Canadei

Pilotul Lewis Hamilton va pleca din prima pozitie a grilei de start, duminica, in cursa de la Montreal, dupa ce a stabilit cel mai bun timp in sesiunea de calificari.

Lewis Hamilton, cel mai rapid in primele antrenamente din Canada

Campionul mondial si liderul clasamentului din Formula 1, Lewis Hamilton, a stabilit, vineri, cel mai bun timp in primele antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Canadei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )