Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE incepe votarea noului sef al FRFi. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE incepe votarea noului sef al FRFi. ...

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. Astfel Marcel Puscas s-a retras din competitie pentru a-l sustine pe Burleanu. Primul care voteaza este Adrian Mititelu, ales supervizor de catre membrii prezenti in sala. Mircea Sandu paraseste sala deoarece are o intalnire cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, diseara urmand sa se dispute . continuă pe România Liberă

LIVE incepe votarea noului sef al FRF, 172 membri prezenti. Coalitie Burleanu - Puscas!.

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. ---- La prezidiu a ajuns si fostul fotbalist Marcel Puscas, care dupa un discurs mai scurt decat al celorlalti trei dinaintea sa a conchis: Daca aveti incredere in mine acordati-i votul lui Burleanu. Astfel coalitia dintre Burleanu si Puscas a devenit una oficiala. Ultimul discurs a fost cel al lui Sorin .

LIVE incepe votarea noului sef al FRF. Coalitie Burleanu - Puscas! Sandu a parasit sedinta.

UPDATE: Candidatii si-au incheiat discursurile iar acum pot incepe voturile. Dintre discursuri s-au remarcat cel al lui Burleanu, care a fost mai energic si a anuntat alianta cu Puscas. Astfel Marcel Puscas s-a retras din competitie pentru a-l sustine pe Burleanu. Primul care voteaza este Adrian Mititelu, ales supervizor de catre membrii prezenti in sala. Mircea Sandu paraseste sala deoarece are o intalnire cu presedintele Federatiei Argentiniene de Fotbal, diseara urmand sa se dispute .

LIVE Se alege noul sef al FRF. Candidatii isi prezinta programele. ...

UPDATE: Vasile Avram isi incheie discursul: Urechile mele si telefonul vor fi deschise pentru voi. ------- Cvorumul a fost indeplinit in cele din urma, iar Mircea Sandu a facut o prezentare sumara a celor cinci candidati. Vasile Avram este primul care are cuvantul pentru a-si sustine candidatura in fata membrilor prezenti la Casa Fotbalului. Favoritul lui Mircea Sandu este Gheorghe Chivorchian, fost sef de club si membru care a activat in structurile FRF. El si cu Avram au cea mai mare .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )