Libnet.ro
UNICEF

22:30

LIVE Liga Campionilor, Semifinale: Real Madrid-Manchester City 1-0. Lovitura pentru oaspeti in debutul meciului

Online Sport Online Sport,
LIVE Liga Campionilor, Semifinale: Real Madrid-Manchester City 1-0. Lovitura pentru oaspeti in debutul meciului

Urmariti in aceasta pagina, miercuri seara de la 21:45, returul celei de-a doua semifinale din Liga Campionilor:Real Madrid-Manchester City 21:45). In tur a fost 0-0. Avancronica meciului este aici. continuă pe Online Sport

LIVE Liga Campionilor, Semifinale: Real Madrid-Manchester City 0-0. Lovitura pentru oaspeti in debutul meciului

Urmariti in aceasta pagina, miercuri seara de la 21:45, returul celei de-a doua semifinale din Liga Campionilor:Real Madrid-Manchester City 21:45). In tur a fost 0-0. Avancronica meciului este aici.

LIVE Liga Campionilor, Semifinale: Real Madrid-Manchester City (21:45)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri seara de la 21:45, returul celei de-a doua semifinale din Liga Campionilor:Real Madrid-Manchester City 21:45). In tur a fost 0-0. Avancronica meciului este aici.

MINUT cu MINUT Liga Campionilor, Semifinale: Real Madrid-Manchester City 1-0

Ati urmarit in aceasta pagina, miercuri seara de la 21:45, returul celei de-a doua semifinale din Liga Campionilor:Real Madrid-Manchester City 21:45). In tur a fost 0-0.

Avancronica Real Madrid-Manchester City (LIVE 21:45)

Real Madrid si Manchester City se dueleaza miercuri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 21:45, in a doua semifinala din Liga Campionilor. In tur a fost 0-0, iar invingatoarea este deja asteptata de Atletico Madrid in finala programata pe San Siro din Milano.

Liga Campionilor: Real Madrid - Atletico Madrid este finala Ligii

Real Madrid a trecut de Manchester City cu 1-0 si s-a calificat in finala Ligii Campionilor unde o va intalni pe 28 mai pe Atletico Madrid, echipa pe care a invins-o in finala acum doi ani de zile. Bale a fost autorul moral al golului din min. 20, el trimitand mingea spre poarta, dupa pasa lui Dani Carvajal, Fernando a deviat-o, iar portarul Hart nu a mai putut interveni.

Bale o califica pe Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Galezul Gareth Bale nu marcase niciun gol in actulul sezon de Liga Campionilor pana la returul semifinalei cu Manchester City, dar reusita sa de la jumatatea primei reprize a fost de ajuns pentru a o califica pe Real Madrid in a 14-a finala.

Liga Campionilor: Real Madrid cauta drumul spre a 14-a finala europeana

Real Madrid va incerca diseara, de la ora 21. 45 DolceSport si Pro TV) sa se califice in cea de-a 14-a finala de Liga Campionilor.

Cristiano Ronaldo este refacut si va juca din primul minut in returul cu Manchester City: Stiam ca voi ajunge un jucator de top

Atacantul portughez este apt suta la suta din punct de vedere fizic si va intra pe teren din primul minut in returul semifinalei cu Manchester City din Liga Campionilor.

VIDEO Live Score Liga Campionilor Bayern Munchen- Atletico Madrid 2-1/ Alonso si Lewandoski/ Griezman egaleaza pe contraatac

Bayern Munchen a inceput in forta meciul retur din semifinala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid si a deschis scorul in minutul 31, dupa lovitura libera a lui Xabi, potrivit gsp. ro. Mai mult, Jose Gimenez face o tinere prelungita in careu, iar arbitrul turc acorda penalty. Sansa uriasa pentru Bayern, dar Muller trage slab si Oblak respinge min 35). In tur, Atletico a castigat cu 1-0. live score.

VIDEO Live Score Liga Campionilor Bayern Munchen- Atletico Madrid 1-1/ Penalty ratat de Muller/ Griezman egaleaza pe contraatac

Bayern Munchen a inceput in forta meciul retur din semifinala Ligii Campionilor cu Atletico Madrid si a deschis scorul in minutul 31, dupa lovitura libera a lui Xabi, potrivit gsp. ro. Mai mult, Jose Gimenez face o tinere prelungita in careu, iar arbitrul turc acorda penalty. Sansa uriasa pentru Bayern, dar Muller trage slab si Oblak respinge min 35). In tur, Atletico a castigat cu 1-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )