Libnet.ro
UNICEF

15:15

LIVE Lucian Bute contra Badou Jack pentru centura WBC la categoria supermijlocie (6:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Lucian Bute contra Badou Jack pentru centura WBC la categoria supermijlocie (6:00)

Urmariti in aceasta pagina, duminica dimineata de la ora 6:00, a doua incercare a lui Lucian Bute de a redeveni campion mondial. Bute il infrunta pe suedezul Badou Jacke, detinatorul centurii WBC, in cadrul unei gale in Washington D. continuă pe Online Sport

Ambasadorului Romaniei in SUA, George Maior, s-a intalnit cu Lucian Bute inaintea partidei acestuia pentru titlul mondial

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Cristian Maior, s-a intalnit, miercuri, cu pugilistul roman Lucian Bute, care va lupta pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, impotriva boxerului suedez Badou Jack, in cadrul unei gale care va avea loc in Washington DC pe 30 aprilie.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial, inaintea luptei pentru titlul mondial WBC cu Badou Jack

Lucian Bute si Badou Jack au trecut, vineri seara, proba cantarului oficial inainte de meciul de duminica dimineata pentru centura WBC la categoria supermijlocie, informeaza Mediafax.

Ce oficial roman i-a urat SUCCES lui Lucian Bute, inaintea meciului pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, dl. George Cristian Maior, s-a intalnit, pe data de 27 aprilie 2016, cu pugilistul roman Lucian Bute, care va lupta pentru titlul mondial la categoria super-mijlocie, versiunea WBC, impotriva boxerului suedez Badou Jack, in cadrul unei gale care va avea loc in Washington DC la data de 30 aprilie a. c. , informeaza un comunicat al Ambasadei Romaniei in SUA, citat de Agerpres.

Bute debordeaza de optimism inaintea meciului cu Badou Jack: Abia astept sa redevin campion mondial

Pugilistul Lucian Bute a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca s-a pregatit bine si se simte puternic inaintea meciului cu Badou Jack, el precizand ca abia asteapta sa castige centura WBC la categoria supermijlocie.

Box. Lucian Bute a trecut proba cantarului inainte de meciul pentru centura WBC

Lucian Bute a trecut, vineri seara, proba cantarului oficial inainte de meciul de duminica dimineata pentru centura WBC la categoria supermijlocie. Si adversarul sau, Badou Jack a reusit sa treaca aproape la limita de aceasta proba.

Lucian Bute a trecut cantarul oficial inaintea meciului cu Badou Jack

Pugilistul Lucian Bute a trecut proba cantarului oficial inaintea luptei cu Badou Jack din Washington D. , meci care va avea loc duminica dimineata in Romania dupa ora 6:30.

Lucian Bute, anunt inaintea marelui meci: Veti vedea un nou campion

Pugilistul roman Lucian Bute a declarat, joi seara, intr-o conferinta de presa, la Washington, ca se simte in forma inaintea meciului pe care-l va sustine, pe 30 aprilie, cu suedezul.

Lucian Bute poate redeveni campion mondial!

Lucian Bute poate avea parte de o inviere sportiva dupa o perioada de aproape patru ani de moarte clinica din punct de vedere al performantelor.

Bute vrea centura de Pasti. Se bate pentru titlul mondial WBC, la categoria super-mijlocie, cu Badou Jack

Pugilistul roman va boxa in dimineata zilei de 1 mai, intr-o gala programata la Washington, pentru a redeveni campion mondial la profesionisti.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2841 seconds )