Libnet.ro
UNICEF

21:15

LIVE Marele Premiu din Abu Dhabi (15:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Marele Premiu din Abu Dhabi (15:00)

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 15 Marele Premiu din Abu Dhabi, cursa in care Lewis Hamilton va pleca din pole position, iar Sebastian Vettel va fi ultimul pe grila dupa descalificarea suferita pentru incalcarea regulamentului. continuă pe Online Sport

LIVE Calificarile din Abu Dhabi (15:00)

Onlinesport. ro transmite in direct de la ora 15 calificarile Marelui Premiu din Emirate programate pe circuitul Yas Marina. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca va reusi cineva sa-l opreasca pe Sebastian Vettel din drumul spre al treilea titlu mondial consecutiv.

LIVE Calificarile din Abu Dhabi

Onlinesport. ro transmite in direct la aceasta ora calificarile Marelui Premiu din Emirate programate pe circuitul Yas Marina. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca va reusi cineva sa-l opreasca pe Sebastian Vettel din drumul spre al treilea titlu mondial consecutiv.

Asa am trait Calificarile din Abu Dhabi

Onlinesport. ro a transmis in direct la aceasta ora calificarile Marelui Premiu din Emirate programate pe circuitul Yas Marina. Intrebarea care sta pe buzele tuturor este daca va reusi cineva sa-l opreasca pe Sebastian Vettel din drumul spre al treilea titlu mondial consecutiv.

Vettel a zdrobit concurenta in antrenamentele secunde din Abu Dhabi

Germanul Sebastian Vettel nu a stat la discutii cu nimeni in a doua sesiune de antrenamente libere de pe Yas Marina si a semnat cel mai bun timp la finalul celor 90 de minute.

F1: Lewis Hamilton va pleca din pole position la Marele Premiu de la Abu Dhabi

Pilotul britanic Lewis Hamilton McLaren) va pleca din pole position duminica in Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite), dupa ce a fost cel mai rapid in sesiunea de calificari desfasurata sambata pe circuitul Yas Marina, informeaza Agerpres.

Hamilton opreste hegemonia lui Vettel in calificari

Britanicul Lewis Hamilton a obtinut cel mai bun timp in calificarile Marelui Premiu din Abu Dhabi si va pleca, duminica, in cursa din prima pozitie a grilei de start. Cursa din Abu Dhabi va fi in direct pe Onlinesport. ro, duminica, de la ora 15.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )