Libnet.ro
UNICEF

14:30

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia. Trei zile cruciale in Istorie: 8, 9 si 10 mai

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia. Trei zile cruciale in Istorie: 8, 9 si 10 mai

Liderii Uniunii Europene au pus, la Sibiu, bazele strategiei pentru viitoarea Europa. Pentru Romania si pentru istoria europeana,intalnirea de la Sibiu va ramane o borna care se leaga simbolic de ziua de 9 Mai, Ziua Europei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Ce vrea ALDE, remanierea sau restrucurarea Guvernului?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tarieanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidetiale.

Adevarul Live, ora 11.00. Tariceanu, despre euroalegeri si referendumul pe Justitie. Cum explica liderul ALDE razvratirea Vioricai Dancila

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre campania pentru europarlamentare, referendumul pe Justitie, remanierea Guvernului, dar si despre o posibila candidatura la prezidentiale. Exista disensiuni in coalitia de guvernare? Cum explica liderul ALDE razvratirea premierului Viorica Dancila? E de acord presedintele Senatului cu modificarea legislatiei electorale prin OUG?.

Ambasadorul Israelului in Romania, la Adevarul Live, ora 15.00

David Saranga, ambasadorul Israelului la Bucuresti, vorbeste la Adevarul Live, incepand cu orele 15. 00, despre prioritatile mandatului sau si perspectivele relatiei romano-israeliene.

Un adolescent, hot in serie din masini. in doar trei zile a spart sapte autovehicule, furand bunuri de mii de lei

Un adolescent de 16 ani este cercetat pentru furt calificat dupa ce politistii au stabilit ca acesta este autorul mai multor furturi din si de la autoturisme comise in ultimele zile la Galati.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )