Libnet.ro
UNICEF

05:00

LIVE Playoff Liga Campionilor Steaua Bucuresti-Legia Varsovia

Online Sport Online Sport,
LIVE Playoff Liga Campionilor Steaua Bucuresti-Legia Varsovia

Onlinesport. ro transmite miercuri, incepand cu ora 21:45, in regim LIVE TEXT,prima mansa a intalnirii dintre Steaua Bucuresti si Legia Varsovia, contand pentru playoff-ul Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor. Karagandy continua minunea

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, marti seara de la 18:00, primele meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. Derby-ul serii se joaca la Eindhoven unde PSV intalneste pe AC Milan.

Azi LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor (21:45). PSV - Milan, derby-ul rundei

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, marti seara de la 21:45, primele meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. Derby-ul serii se joaca la Eindhoven unde PSV intalneste pe AC Milan.

Steaua - Legia: LIVETEXT Liga Campionilor (21.45) Vezi totul despre confruntarea militarilor!.

Steaua intalneste in aceasta seara campioana Poloniei, Legia Varsovia, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Meciul se anunta unul pe viata si pe moarte, polonezii aducandu-si batalionele la Bucuresti, in timp ce Steaua are nevoie de o victorie categorica. Atat Steaua, cat si Legia, sunt echipe care in trecut au fost detinute de armata nationala, si ambele au o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de calificarea in Liga .

Steaua-Legia Varsovia: 700 de jandarmi, 90 de camere video si trafic restrictionat

Ordinea publica la meciul Steaua Bucuresti - Legia Varsovia din cadrul playoff-ului pentru grupele Champions League, de pe Arena Nationala din Capitala, va fi asigurata de peste 700 de jandarmi si 90 de camere video, iar politistii vor restrictiona traficul in zona stadionului, potrivit Agerpres. Potrivit Jandarmeriei Capitalei, pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion suporterii trebuie sa vina incepand cu ora deschiderii portilor de acces.

Cu cine va tine Sobolewski?

Bursa de Valori Bucuresti nu reuseste sa concureze bursa poloneza, dar fotbalistii de la Steaua Bucuresti nu au vreun complex, urmand sa joace, in aceasta seara, prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League, cu polonezii de la Legia Varsovia, pe Arena Nationala.

Steaua vs Legia: Istoria confruntarilor dintre echipele poloneze si cele romanesti.

Steaua Bucuresti intalneste maine seara Legia Varsovia, un adversar care poate pregati multe suprize echipei lui Reghecampf. Insa dincolo de confruntarea dintre campioana Romaniei si cea a Poloniei pe Arena Nationala se intalnesc reprezentantele a doua ligi de fotbal diferite si a doua tari, care in trecut au mai avut astfel de intalniri in cupele europene, unele dintre ele cu adevarat spectaculoase. Echipele romanesti s-au intalnit de aproape zece ori pana acum cu cele poloneze in cupele .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )