Libnet.ro
UNICEF

08:45

LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor. Karagandy continua minunea

Online Sport Online Sport,
LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor. Karagandy continua minunea

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, marti seara de la 18:00, primele meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. Derby-ul serii se joaca la Eindhoven unde PSV intalneste pe AC Milan. continuă pe Online Sport

Azi LIVE Meciuri playoff Liga Campionilor (21:45). PSV - Milan, derby-ul rundei

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro, marti seara de la 21:45, primele meciuri din playoff-ul Ligii Campionilor. Derby-ul serii se joaca la Eindhoven unde PSV intalneste pe AC Milan.

Sahtior Karagandy continua minunea in Champions League

Echipa kazaha Sahtior Karagandy este la un pas de grupele Champions League dupa ce a invins pe Celtic Glasgow in prima mansa a playoff-ului.

Steaua - Legia: LIVETEXT Liga Campionilor (21.45) Vezi totul despre confruntarea militarilor!.

Steaua intalneste in aceasta seara campioana Poloniei, Legia Varsovia, pe Arena Nationala, in prima mansa a play-off-ului pentru calificarea in grupele Ligii Campionilor. Meciul se anunta unul pe viata si pe moarte, polonezii aducandu-si batalionele la Bucuresti, in timp ce Steaua are nevoie de o victorie categorica. Atat Steaua, cat si Legia, sunt echipe care in trecut au fost detinute de armata nationala, si ambele au o ambitie iesita din comun atunci cand vine vorba de calificarea in Liga .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )