Libnet.ro
UNICEF

00:07

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu

Online Sport Online Sport,
LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren nu inainte de ora 20:15a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock. Meciul este programat sa se dispute pe terenul numarul 4 din complexul olimpic de tenis. continuă pe Online Sport

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu. Avem primul set

Horia Tecau si Florin Mergea joaca la aceasta ora pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

LIVE Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la dublu (19:00)

Daca vremea o va permite, Horia Tecau si Florin Mergea vor intra pe teren la ora 19:00 a Romaniei pentru semifinala contra americanilor Steve Johnson si Jack Sock.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea se califica in finala de dublu. Avem a doua medalie asigurata

Horia Tecau si Florin Mergea au jucatjoi seara pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

JO 2016: Horia Tecau si Florin Mergea sunt in sferturile de finala!

TENIS Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu, dupa o victorie in doua seturi in fata mexicanilor Gonzales si Varela. Romanii sunt la doua victorii de o medalie.

JO 2016: Horia Tecau si Florin Mergea, in finala probei masculine de dublu de la Rio de Janeiro - Romania are asigurata o a doua medalie in Brazilia

Horia Tecau si Florin Mergea cap de serie numarul cinci) au reusit sa se califice, joi, in finala probei masculine de dublu de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro cea mai buna performanta din istorie pentru Romania), dupa o victorie in doua seturi, scor 6-3, 7-5, in fata perechii americane Jack Sock/ Steve Johnson. Meciul de pe Terenul 4 a durat o ora si 15 minute.

Calificare senzationala pentru Horia Tecau si Florin Mergea in semifinale la Rio

Tenisul ne ofera in continuare sperante pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio, dupa ce perechea formata din Horia Tecau si Florin Mergea a obtinut calificarea in semifinalele probei de dublu.

Tecau si Mergea pot obtine astazi prima medalie pentru Romania la Rio

In aceasta seara, Romania va avea emotii uriase la Jocurile Olimpice de Vara Rio 2016. Horia Tecau si Florin Mergea joaca semifinalele la tenis, proba de dublu si, daca vor castiga, au medaliile in buzunar.

LIVE Rio 2016: Romania merge in finala olimpica de spada pe echipe feminin. Avem prima medalie de la Rio 2016! Marea finala, de la ora 0:30

Echipa feminina de spada a Romaniei compusa din Ana Maria Popescu, Simona Gherman si Simona Pop) a obtinut calificarea in finala Jocurilor Olimpice de Vara 2016de la Rio, dupa ce a invins Rusia. Urmeaza finala cu China, campioana olimpica en titre, la ora 0:30. Va fi prima medalie pentru Romania si va fi una de aur pentru tara noastra, indiferent de metalul ei.

Tenismenul targujian Florin Mergea, la un pas de obtinerea unei medalii la Olimpiada de la Rio

Tenismenul targujian Florin Mergea se afla la doar un pas de obtinerea unei mari perfomante la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta s-a calificat la proba de dublu, alaturi de Horia Tecau, in semifinale.

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, in finala olimpica la RIO 2016

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calficat in finala olimpica de la RIO 2016 in proba de dublu masculin. Vom reveni cu amanunte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )