Libnet.ro
UNICEF

01:05

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, in finala olimpica la RIO 2016

Antena3 Antena3,
OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau, in finala olimpica la RIO 2016

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calficat in finala olimpica de la RIO 2016 in proba de dublu masculin. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Antena3

JO 2016: Florin Mergea si Horia Tecau, in semifinalele de dublu la Rio

Perechea Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat, miercuri dimineata, in semifinalele probei de dublu din competitia de tenis de la Jocurile Olimpice, fiind la o victorie distanta de a-si asigura o medalie.

CTP, dupa victoria fabuloasa a cuplului Florin Mergea - Horia Tecau: Au batut sambalagiii!

Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinelele turneului olimpic, la dublu, iar Cristian Tudor Popescu a comentat performanta lor.

JO 2016: e ziua Romaniei la Rio! Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in finala olimpica, au argintul asigurat!

Tenismenii Florin Mergea si Horia Tecau au dispus in doua seturi, scor 6-3, 7-5 de perechea americana Jack Sock - Steve Johnson si vor juca finala olimica la dublu.

OLIMPIADA. Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in semifinalele turneului olimpic

Perechea alcatuita din tenismenii romani Florin Mergea si Horia Tecau s-a calificat in semifinalele probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, marti, dupa o victorie cu 6-4, 5-.

Jocurile Olimpice de la Rio: Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile competitiei de dublu

Jucatorii de tenis Florin Mergea si Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala a turneului de dublu dupa ce au invins luni cu 6-3 7-6 perechea din Mexic, Santiago Gonzalez/Miguel-Angel.

Mergea si Tecau merg mai departe, in sferturile probei de dublu de la Rio

Florin Mergeasi Horia Tecau s-au calificat in sferturile de finala, dupa un meci cu mexicanii Gonzalez si Reyes-Varela, 6-3, 7-6 9). Romanii, favoritii numarul cinci ai probei, s-au impus.

JO 2016: Horia Tecau si Florin Mergea sunt in sferturile de finala!

TENIS Horia Tecau si Florin Mergea s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu, dupa o victorie in doua seturi in fata mexicanilor Gonzales si Varela. Romanii sunt la doua victorii de o medalie.

RIO 2016. Mergea si Tecau, calificati in FINALA. aduc prima medalie OLIMPICA pentru tenisul romanesc

Florin Mergea si Horia Tecau vor aduce prima medalie olimpica din istoria tenisului romanesc, dupa ce s-au calificat in finala probei masculine de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, joi, gratie victoriei cu 6-3, 7-5 in semifinala cu americanii Steve Johnson/Jack Sock.

Rio 2016: Horia Tecau si Florin Mergea se califica in finala de dublu. Avem a doua medalie asigurata

Horia Tecau si Florin Mergea au jucatjoi seara pentru calificarea in finala concursului de dublu la Jocurile Olimpice. Victoria le asigura o medalie la Rio.

Tenismenul targujian Florin Mergea, la un pas de obtinerea unei medalii la Olimpiada de la Rio

Tenismenul targujian Florin Mergea se afla la doar un pas de obtinerea unei mari perfomante la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta s-a calificat la proba de dublu, alaturi de Horia Tecau, in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )