Libnet.ro
UNICEF

17:45

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Simona da de pamant cu numarul 2 mondial

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Simona da de pamant cu numarul 2 mondial

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial. continuă pe Online Sport

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal (20:00). Un meci al revansei pentru Simona

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Set decisiv intre cele doua

Simona Halep a jucat sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

Montreal: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale, de la ora 20:00

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), favorita numarul 2, in semifinalele turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal. Meciul ajunge in decisiv

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal (19:30)

Simona Halep joaca vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

Montreal: Halep vs Kerber 6-0, 3-6, 6-2/ Simona Halep s-a calificat in finala si va urca pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep, cap de serie numarul 5, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o in trei seturi, scor 6-0, 3-6, 6-2, pe germanca Angelique Kerber, favorita numarul doi, in semifinalele competitiei. Gratie ultimelor doua victorii obtinute in acest turneu, Halep va reveni, de luni, pe locul 3 WTA.

GAME cu GAME Simona Halep - Svetlana Kuznetsova in sferturi la Montreal

Simona Halep a jucat vineri seara, live text pe onlinesport. ro de la ora 19:30, cu Svetlana Kuznetsova pentru un loc in semifinalele turneului de la Montreal dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari.

LIVETEXT Simona Halep - Svetlana Kuznetova, in sferturi la Montreal

Simona Halep joaca impotriva Svetlanei Kuznetova in sferturile de finala ale turneului de la Montreal. Partida incepe la 19.

VIDEO Rezumatul unui meci perfect: Simona Halep a incantat publicul canadian de la Montreal

De 68 de minute a avut nevoie Simona Halep sa treaca de Karolina Pliskova si sa se califice in sferturile de finala de la Montreal. Situatia se complica in aceasta faza.

Cu ochii pe televizoare! Simona Halep joaca diseara in optimi, la Montreal. Meciul e la o ora accesibila

Simona halep are o sansa mare sa se impuna in turneul de la Montreal, unde favoritele serena williams si Garbine Muguruza s-au retras din competitie accidentate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )