Libnet.ro
UNICEF

19:30

LIVE Simona Halep contra Elina Svitolina la Turneul Campioanelor (12:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep contra Elina Svitolina la Turneul Campioanelor (12:30)

Simona Halep revine pe teren la Shenzhen, miercuri, de la ora 12:30, pentru meciul cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului. continuă pe Online Sport

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, despre Bianca Andreescu: E uimitor ce a facut Cum a caracterizat meciul lor de la Turneul Campioanelor

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei a prefatat intalnirea cu Bianca Andreescu, primul meci din cadrul Grupei Violet de la Turneul Campioanelor.

DigiSport: Momentul in care Simona Halep intra pe scena la Gala Turneului Campioanelor 2019. Aparitie aplaudata la scena deschisa

Simona Halep a avut ieri o aparitie de senzatie la Gala Turneului Campioanelor 2019, inainte de tragerea la sorti a grupelor. Cele 8 jucatoare au etalat tinute elegante si s-au fotografiat impreuna, dar si cu trofeul.

Ora meciului Simona Halep - Elina Svitolina

Organizatorii Turneului Campioanelor de la Shenzhen au anunta ora de disputare a meciului dintre Simona Halep si Elina Svitolina, jucatoarele care au debutat cu victorii in Grupa Violeta.

Antrenorul Simonei Halep, precaut inainte de Turneul Campioanelor: Nu stim cum va reactiona corpul ei

Cu o zi inaintea debutului Simonei Halep 5 WTA) la Turneul Campioanelor, antrenorul ei, Daniel Dobre, a vorbit despre forma fizica in care se afla sportiva.

Duel de cinci stele pentru Simona Halep, in urmatoarea partida de la Turneul Campioanelor: Sportiva noastra isi disputa sefia Grupei Violet cu Elina Svitolina, detinatoarea trofeului

Simona Halep o va infrunta, miercuri, la ora 12. 30, pe ucraineana Elina Svitolina, pentru sefia Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, in conditiile in care ambele tenismene au debutat perfect la Shenzen,.

Elina Svitolina incepe cu dreptul cursa de aparare a titlului

Jucatoarea ucraineana Elina Svitolina a debutat cu o victorie, luni, in grupa din care face parte si Simona Halep la Turneul Campioanelor.

Cand si cu cine va juca Simona Halep urmatorul meci de la Turneul Campioanelor. Surpriza de proportii

Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor si o va intalni in urmatorul meci pe Elina Svitolina, care a trecut de Karolina Pliskova cu scorul de 7-6, 6-4. Partida se va disputa miercuri, 30 octombrie, de la ora 12:30. Organizatorii pot schimba ora de start a meciului. Simona .

Turneul Campioanelor: Victoria perseverentei - Elina Svitolina a trecut de Karolina Pliskova (7-6, 6-4)

Karolina Pliskova a avut doar franturi de evolutie buna contra Elinei Svitolina, sportiva din Cehia reusind sa se saboteze cu executii neinspirate in momentele importante ale partidei din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Elina si-a vazut de treaba, a alergat foarte mult, nu a facut lucruri neaparat fantastice, insa a reusit sa returneze constant o minge in plus. Strategia a dat roade, iar campioana en-titre s-a impus in doua seturi, scor 7-612), 6-4.

TURNEUL CAMPIOANELOR. Elina Svitolina, victorie in fata Karolinei Pliskova, in grupa Simonei Halep

Jucatoarea ucraineana de tenis Elina Svitolina 25 de ani si locul 8 WTA)a invins-o, luni, pe cehoaica Karolina Pliskova 27 de ani, locul 2 WTA), cu 7-6 12), 6-4, luni,in primul meci din Grupa Violet a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )