Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open (10:00)

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne). continuă pe Online Sport

Simona Halep debuteaza marti dimineata Australian Open

Simona Halep, a doua favorita a turneului feminin de la Australian Open, va debuta in competitia de la Antipozi marti dimineata sesiunea de seara la Melbourne).

Din Melbourne, Simona Halep vorbeste despre dorita schimbare de atitudine: Pentru un Slam, ai nevoie de curaj mental. Lucrez la asta cu Darren, ma ajuta mult. Schimbarea in 2016 este de atitudine

Simona Halep a vorbit cu Treizecizero la Melbourne despre comunicarea excelenta cu Darren Cahill, despre relaxarea si schimbarea de atitudine cu care abordeaza 2016, despre curajul mental care ii lipseste pentru a castiga un turneu de Grand Slam si a descris foarte plastic pragul dintre victorie si infrangere: Sunt tot eu, aceeasi, cea care trece prin ambele. Favorita 2 la Melbourne, Simona debuteaza marti la Australian Open, intr-un meci contra chinezoaicei Shuai Zhang.

Simona Halep a fost eliminata in primul tur la Australian Open

Simona Halep-Shuai Zhang Live. Numarul 2 mondial, romanca Simona Halep, a inceput dezastruos primul ei meci la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului. A pierdut primul set in fata sportivei chineze.

Simona Halep, racita inaintea debutului la Australian Open

Cu doua zile inaintea debutului sau la Australian Open, Simona Halep acuza o usoara stare de raceala.

Simona Halep, anunt surpriza inainte de Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA, a vorbit intr-o conferinta de presa despre starea sa de sanatatea inainte de Australian Open si despre obiectivele sale la primul turneu de Grand Slam al anului, scrie.

Halep a pierdut, dar romancele se lupta la Australian Open: programul complet al zilei de miercuri la Melbourne

Simona Halep 2 WTA), Irina Begu 31 WTA) si Andreea Mitu 96 WTA) au parasit competitia, insa primul turneu de Grand Slam al anului va continua pentru alte trei sportive din Romania.

VIDEO Simona Halep vs Shuai Zhang: Cifrele unei infrangeri categorice - Lacunele din jocul Simonei

Simona Halep a parasit prematur Australian Open in turul intai), competitie unde in urma cu un an reusise cea mai buna performanta - calificarea in sferturi. Favorita numarul doi, Halep a fost dominata serios de numarul 133 WTA, Shuai Zhang. Cifrele partidei de pe Margaret Court Arena vorbesc clar despre lacunele din jocul Simonei. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Zhang.

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

Simona Halep, un pariu sigur in primul tur la Australian Open

Simona Halep va incepe marti la Australian Open cu o chinezoaica in fata careia nu are voie sa piarda.

Australian Open 2016: Simona Halep, avertisment pentru Serena Williams: La 34 de ani nu mai e ca la 25. Romanca stie cum o poate invinge pe americanca

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, competitie pe care o incepe din postura de favorita numarul 2, dupa Serena Williams.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )