Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Simona Halep-Dominika Cibulkova in finala turneului de la Madrid (19:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep-Dominika Cibulkova in finala turneului de la Madrid (19:00)

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 19:00, finala turneului feminin de la Madrid in care se intalnesc Simona Halep si slovaca Dominika Cibulkova. continuă pe Online Sport

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

LIVE Simona Halep contra Samantha Stosur in semifinale la Madrid

Simona Halep este la un singur meci distanta de o noua finala la Madrid. Ar fi a doua in ultimii trei ani, dupa cea pierduta in 2014 la Maria Sharapova.

LIVE Simona Halep contra Samantha Stosur in semifinale la Madrid (21:00)

Simona Halep este la un singur meci distanta de o noua finala la Madrid. Ar fi a doua in ultimii trei ani, dupa cea pierduta in 2014 la Maria Sharapova.

Zi buna pentru tenisul romanesc. Simona Halep, calificata in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Madrid, dotat cu premii totale de 4. 360 dolari, miercuri, dupa ce a intrecut-o pe el.

LIVETEXT Simona Halep - Irina Begu, sfertul romanesc de la Madrid Open

Simona Halep si Irina Begu joaca de la ora 15. 00 in sferturile de finala de la Madrid, in singurul meci pe care-l vor urmari fara emotii: vom avea o romanca in semifinale cu siguranta.

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Simona Halep o spulbera pe Samantha Stosur si e in finala la Madrid (sambata de la 19:00)

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid dupa o victorie obtinuta in doar 50 de minute in fata australiencei Samantha Stosur. Finala turneului de la Madrid este programata sambata de la ora 19:00 si va fi live text pe onlinesport. ro .

Dominika Cibulkova, prima finalista la Madrid. Simona Halep se bate si ea pentru celalalt loc din finala contra Samanthei Stosur

Dominika Cibulkova este prima finalista a turneului de la Madrid, dupa ce a invins-o pe Louisa Chirico in doua seturi. Cibulkova a trecut fara emotii de americanca Chirico cu scorul de 6-1, 6-1.

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )