Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN 55: Aruncare de la margine pentru Petrolul MIN 52: Valente rateaza din nou o sansa de gol pentru CFR dintr-o serie de pase foarte bune cu Deac si Pinto MIN 49: Bokila castiga la o minge trimisa de Guilherme MIN 48: CFR efectueaza o lovitura de colt MIN 47: Hamutovski se ciocneste de Hoban MIN 46: Pinto centraza, salveaza defensiva Petrolului A inceput repriza a doua _ _ _ _ Pauza de meci. Petrolul conduce in fata CFR cu 1 la 0 MIN 45: Alcenat este tamponat de Muresan care . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN: MIN 11: Deac este atacat, CFR primeste lovitura libera. Alcenat loveste in corner MIN 8: Bokila inscrie pentru Petrolul, preia cu genunchiul MIN 7: Aruncare de la margine pentru Bokila MIN 5: CFR ataca prin Cadu. CFR Cluj respinge lovitura libera MIN 3: Alcenat arunca de la margine MIN 2: Alcenat faulteaza in atac MIN 1: CFR incearca sa lanseze un atac Lovitura de la margine pentru Petrolul. UPDATE: Meciul a inceput _ _ _ _ UPDATE: Romania Libera va transmite in format live .

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-0. ...

Petrolul Ploiesti castiga finala Cupei Romania-Timisoreana MIN 90+5: Gol CFR. Arbitrul ridica, insa offside MIN 90+3: Cartonas galben pentru Hamza dupa un hent la o preluare MIN 90 + 1: Schimbare pentru Petrolul. Boudjemaa este inlocuit de Achim 4 minute de prelungiri MIN 88: Pinto executa o lovitura libera pentru CFR. Alcenat respinge. Se fluiera fault in atac MIN 86: Morar rateaza un gol pentru Petrolul. Echipa ploiesteaza obtine lovitura de la margine MIN 85: Cursa spectaculoasa a lui .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )