Libnet.ro
UNICEF

13:00

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-0. ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti - CFR Cluj 1-0. ...

Petrolul Ploiesti castiga finala Cupei Romania-Timisoreana MIN 90+5: Gol CFR. Arbitrul ridica, insa offside MIN 90+3: Cartonas galben pentru Hamza dupa un hent la o preluare MIN 90 + 1: Schimbare pentru Petrolul. Boudjemaa este inlocuit de Achim 4 minute de prelungiri MIN 88: Pinto executa o lovitura libera pentru CFR. Alcenat respinge. Se fluiera fault in atac MIN 86: Morar rateaza un gol pentru Petrolul. Echipa ploiesteaza obtine lovitura de la margine MIN 85: Cursa spectaculoasa a lui . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN: MIN 11: Deac este atacat, CFR primeste lovitura libera. Alcenat loveste in corner MIN 8: Bokila inscrie pentru Petrolul, preia cu genunchiul MIN 7: Aruncare de la margine pentru Bokila MIN 5: CFR ataca prin Cadu. CFR Cluj respinge lovitura libera MIN 3: Alcenat arunca de la margine MIN 2: Alcenat faulteaza in atac MIN 1: CFR incearca sa lanseze un atac Lovitura de la margine pentru Petrolul. UPDATE: Meciul a inceput _ _ _ _ UPDATE: Romania Libera va transmite in format live .

LIVE TEXT. Petrolul Ploiesti si CFR Cluj se intalnesc in finala Cupei ...

MIN 55: Aruncare de la margine pentru Petrolul MIN 52: Valente rateaza din nou o sansa de gol pentru CFR dintr-o serie de pase foarte bune cu Deac si Pinto MIN 49: Bokila castiga la o minge trimisa de Guilherme MIN 48: CFR efectueaza o lovitura de colt MIN 47: Hamutovski se ciocneste de Hoban MIN 46: Pinto centraza, salveaza defensiva Petrolului A inceput repriza a doua _ _ _ _ Pauza de meci. Petrolul conduce in fata CFR cu 1 la 0 MIN 45: Alcenat este tamponat de Muresan care .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )