Libnet.ro
UNICEF

01:06

LIVE Text Tragerea la sorti a play-off-ului Champions League (de la ora 13:00)/ FCSB isi afla adversara

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Tragerea la sorti a play-off-ului Champions League (de la ora 13:00)/ FCSB isi afla adversara

Tragerea la sorti pentru play-off-ul Champions League va avea loc vineri, la Nyon, de la ora 13:00. FCSB, singura formatie din Romania ajunsa in aceasta faza a competiei, se afla in urna outsiderilor si va intalni una dintre echipele: FC Sevilla, Napoli, Liverpool, CSKA Moscova, Sporting Lisabona. Tragerea la sorti poate fi urmarita in direct pe Dolce Sport 1, Sport. ro si Live Text pe Hotnews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Tragerea la sorti a play-off-ului Europa League (de la ora 14:00)/ FC Viitorul isi afla adversara

Tragerea la sorti a play-off-ului Europa League va avea loc vineri, la Nyon, de la ora 14:00. FC Viitorul, campioana Romaniei, a fost eliminata de APOEL Nicosia in turul trei preliminar al Champions League, insa echipa pregatita de Giga Hagi va continua aventura europeana in Europa League. FC Viitorul va avea o misiune dificila, urmand sa intalneasca una dintre urmatoarele echipe: Athletic Bilbao, Salzburg, Braga, Everton sau Midtjylland. Tragerea la sorti poate fi urmarita in direct pe Dolce Sport 1, Sport. ro si Live Text pe Hotnews. ro.

Champions League: Sporting Lisabona vs FCSB in play-off-ul competitiei

FCSB si-a aflat adversara din play-off-ul Champions League, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, la Nyon. Echipa pregatita de Nicolae Dica o va intalni pe Sporting Lisabona, formatie care a incheiat pe locul trei in editia trecuta a campionatului din Portugalia.

Europa League: Salzburg, adversara echipei FC Viitorul in play-off

FC Viitorul, campioana Romaniei, a fost eliminata de APOEL Nicosia in turul trei preliminar al Champions League, insa echipa pregatita de Giga Hagi va continua aventura europeana in play-off-ul Europa League. FC Viitorul va avea o misiune dificila, urmand sa o intalneasca pe Salzburg, campioana Austriei, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri, la Nyon.

LIVE Tragerea la sorti a playoff-ului Champions League (13:00). Steaua printre protagoniste

Steaua este singura reprezentanta a Romaniei in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a fazei playoff din Champions League. Tragerea la sorti va fi live text in aceasta pagina, vineri, dupa ora 13:00.

Steaua - Sporting Lisabona pentru un loc in grupele Champions League

Steaua este singura reprezentanta a Romaniei in urna de la Nyon pentru tragerea la sorti a fazei playoff din Champions League. Tragerea la sorti a fostlive text in aceasta pagina, vineri, dupa ora 13:00, iar Steaua a evitat nume grele precum Napoli si Liverpool.

Programul meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos programul celor 14 meciuri care se vor disputa, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

Rezultatele meciurilor de miercuri in turul 3 preliminar al Champions League

Vedeti mai jos rezultatele celor 14 meciuri care s-au disputat, miercuri seara, in mansa secunda a turului 3 preliminar din Champions League.

A FACUT SHOW: Becali, ironic la adresa lui Dinamo, dupa ce a aflat adversarul FCSB in Champions League

Finantatorul echipei FCSB, Gigi Becali e in culmea fericirii dupa ce a aflat ca echipa sa va juca impotriva celor de la Sporting Lisabona in play off-ul Champions League. Becali s-a amuzat pe.

FCSB va juca cu Sporting Lisabona play-off-ul UEFA Champions League

FCSB va avea ca adversar echipa Sporting Lisabona in play-off-ul UEFA Champions League dupa ce echipa romaneasca a reusit sa bataViktoria Plzen cu scorul general de 6-3. Prima mansa a.

Pariaza pe viitoarea adversara a Stelei in Champions League

Steaua a trecut de Viktoria Plzen cu un rasunator 4-1 in deplasare si va juca in playoff-ul pentru calificarea in grupele Champions League.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )