Libnet.ro
UNICEF

10:16

LIVE Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor (18:45). Cum arata cele patru urne valorice

Online Sport Online Sport,
LIVE Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor (18:45). Cum arata cele patru urne valorice

Joi de la ora 18:45 va avea loc in Forumul Grimaldi din Monaco tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, faza a competitiei unde s-au calificat cele mai bune 32 de echipe din Europa si nu numai pentru ca, in premiera, Astana din Kazahstan ajunge in grupe. continuă pe Online Sport

Azi e tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Se stiu deja urnele

In faza grupelor Ligii Campionilor vor fi 32 de cluburi, care vor fi impartite in 8 grupe. Tragerea la sorti va avea loc joi, de la ora 18:45, LIVE pe Dolce Sport.

Joi seara va avea loc tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Care sunt urnele valorice. Echipele din Rusia si Ucraina nu pot fi in aceeasi grupa

Echipele FC Barcelona, Chelsea Londra, Bayern Munchen, Juventus Torino, Benfica Lisabona, Paris Saint-Germain, Zenit Sankt Petersburg si PSV Eindhoven au fost incluse in prima urna valorica pentru tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, a anuntat, miercuri seara, site-ul oficial al UEFA, potrivit Mediafax.

Tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor. Mircea Lucescu a avut ghinion

Joi de la ora 18:45 a avut loc in Forumul Grimaldi din Monaco tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor, faza a competitiei unde s-au calificat cele mai bune 32 de echipe din Europa si nu numai pentru ca, in premiera, Astana din Kazahstan ajunge in grupe.

Mircea Lucescu la portile grupelor Ligii Campionilor

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, se afla la doar un meci distanta de o noua calificare in grupele Ligii Campionilor. Vedeti mai jos programul celor cinci meciuri de marti seara din barajul celei mai importante competitii din fotbalul european.

Spania are cel mare tare campionat: premiera istorica realizata de La Liga. Se trag la sorti grupele Ligii Campionilor

Suprematia campionatului spaniol la nivel continental e dovedita, din nou, printr-o performanta ce va fi greu de egalat.

Au fost stabilite grupele Ligii Campionilor. Grupe de cosmar pentru finalistele de anul trecut

Astazi, a avut loc la Monte Carlo, tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor pentru sezonul 2015/2016. FC Astana din Kazahstan, care se afla la prima participare din istorie in grupele Ligii Campionilor, se.

Sahtior Donetk, calificare cu emotii in grupele Ligii Campionilor

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a obtinut marti seara calificarea in grupele Ligii Campionilor la capatu unui meci deloc lipsit de emotii cu Rapid Viena. Sahtior a deschis scorul, dar s-a vazut apoi condusa cu 2-1, scor care o califica in grupe pe Rapid Viena. In cele din urma Gladkyj a egalat repede si a taiat din elanul austriecilor, trupa lui Lucescu pastrand egalul pana la final.

Meciuri de foc pentru Mircea Lucescu. Sahtior, in grupa A a Ligii Campionilor, cu PSG, Real Madrid si Malmo

Sahtior Donetk, echipa antrenata de Mircea Lucescu, va juca in grupa A a Ligii Campionilor, alaturi de PSG, Real Madrid si Malmo, conform tragerii la sorti de la Monte Carlo.

Ultimele echipe calificate in grupele Ligii Campionilor

Miercuri seara s-au aflat ultimele cinci echipe calificate in grupele Ligii Campionilor, cea mai mare supriza venind din partea kazahilor de la Astana, calificati in premiera in aceasta faza a competitiei.

Olaroiu, cu un pas in semifinalele Ligii Campionilor: victorie istorica pentru antrenorul roman pe un stadion urias

Sunt sanse destul de mari ca, pentru al doilea sezon consecutiv, un tehnician din Romania sa ajunga in careul de asi al Ligii Campionilor Asiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )