Libnet.ro
UNICEF

20:45

LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia (14:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia (14:00)

Onlinesport. ro transmite in direct, vineri dupa-amiaza, ambele sesiuni de antrenamente libere care deschid Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga. continuă pe Online Sport

LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia (18:00)

Onlinesport. ro a transmis in direct, vineri dupa-amiaza, antrenamentele libere care deschid Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga. De la ora 18 vor fi in direct antrenamentele cu numarul doi.

Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia

Onlinesport. ro a transmis in direct, vineri dupa-amiaza, antrenamentele libere care au deschis Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga. De la ora 18 vor fi in direct antrenamentele cu numarul doi.

LIVE Vettel contra Alonso in antrenamentele libere din Brazilia

Onlinesport. ro transmite in direct, vineri dupa-amiaza, ambele sesiuni de antrenamente libere care deschid Marele Premiu al Braziliei, etapa decisiva pentru titlul mondial in Formula 1. Sebastian Vettel si Fernando Alonso sunt despartiti de 13 puncte, iar lupta pentru coroana suprema se anunta apriga.

Vettel a incheiat primele antrenamente inaintea lui Alonso

Lupta pentru titlul mondial a ajuns in linie dreapta si primele antrenamente libere din Brazilia au deschis duelul pentru suprematie intre Sebastian Vettel si Fernando Alonso.

Exclusiv din Brazilia: 40% din telefoanele vandute in T3 au fost smartphone-uri. LTE 'prinde' mai repede ca 3G la vremea sa

Penetrarea globala mobila a atins 91% in trimestrul trei din 2012, numarul total al conexiunilor fiind de circa 6,4 miliarde. In Europa Centrala si de Est penetrarea este de 128%, intrucat mai multi clienti au mai multe abonamente, conform unui studiu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )