Libnet.ro
UNICEF

12:45

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00), in paralel cu Bouchard - Kerber

Online Sport Online Sport,
LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00), in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul). continuă pe Online Sport

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi, in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul).

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, sa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei se va anunta marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

GAME cu GAME WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi

Simona Halep a intalnit-oastazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala, si s-a calificat in penultimul act al turneului londonez.

Simona Halep, in semifinale la Wimbledon dupa o evolutie entuziasmanta cu Sabine Lisicki (6-4, 6-0)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o categoric pe Sabine Lisicki, o specialista pe iarba. Simona s-a impus dupa doar 57 de minute, cu scorul de 6-4, 6-0. In urma acestui succes, Halep a devenit jucatoarea din Romania cu cel mai bun rezultat la Wimbledon, depasind-o pe Virginia Ruzici sferturi de finala in 1978 si 1981). Pentru un loc in finala turneului londonez, Halep se va duela cu Eugenie Bouchard locul 13 WTA).

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:00), precedat de Safarova - Kvitova (15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:00 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova care incepe la 15:00, de asemenea live in aceasta pagina.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:30)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:30 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi ora 15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc de la ora 15:00.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Zarina Diyas (Marti dupa-amiaza)

Simona Halep are luni a doua zi de pauza consecutiva la Wimbledon si revine in competitie, marti dupa-amiaza, cand o intalneste pe Zarina Diyas din Kazahstan intr-un meci din faza optimilor de finala. Cele doua s-au mai intalnit in turul 3 la Australian Open din acest an si Halep s-a impus fara probleme in doua seturi.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )