Libnet.ro
UNICEF

18:00

Liverpool invinge Roma intr-un meci senzational cu sapte goluri

Online Sport Online Sport,
Liverpool invinge Roma intr-un meci senzational cu sapte goluri

FC Liverpool a avut 5-0 in prima mansa a semifinalei de Liga Campionilor cu AS Roma, echipa care a controlat finalul meciului de pe Anfield Road si a marcat de doua ori salvand returul. continuă pe Online Sport

Liga Campionilor: Spectacol total. Liverpool - AS Roma 5-2/ Salah, doua goluri si doua pase de gol/ Roma marcheaza de doua ori pe final

Echipa Liverpool a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 5-2 2-0), formatia AS Roma, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. AS Roma a inscris golurile spre finalul partidei, dupa ce a fost condusa cu 5-0, potrivit news. ro. Mohamed Salah a marcat doua goluri, primul cu un sut spectaculos la vinclu, la coltul lung, din unghi, si a pasat la reusita lui Mane, faza la care egipteanul a plecat pe contraatac dintr-o pozitie suspecta de ofsaid.

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT

LIVERPOOL - AS ROMA ONLINE LIVE in Liga Campionilor. VIDEO PRO TV si TELEKOM SPORT. Primul meci din dubla mansa Liverpool - AS Roma, din semifinalele Ligii Campionilor, se va disputa marti, pe Anfield Road, de.

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE in semifinalele LIGII CAMPIONILOR. ONLINE VIDEO STREAM

Liverpool si AS Roma sunt primele echipe care intra in scena in semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon. Prima mansa se joaca marti, de la ora.

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR

LIVERPOOL - AS ROMA LIVE ONLINE STREAM - VIDEO LIGA CAMPIONILOR Duelul semifinalistelor surpriza din Liga Campionilor are loc marti seara intre Liverpool si AS Roma. Cotate cu sansa a doua la calificarea in.

INCIDENTE VIOLENTE la meciul Liverpool -AS Roma: Huliganii italieni i-au batut si injunghiat pe englezi (FOTO)

Incidente violente au avut loc inainte de meciul dintre Liverpool si AS Roma din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor. Un grup de 20 de fani italieni au inceput sa atace o parte dintre suporterii lui.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )