Libnet.ro
UNICEF

08:30

LIVETEXT Astra - Petrolul, lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Astra - Petrolul, lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Miercuri se va decide prima finalista din Cupa Romaniei, lupta dandu-se intre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. Confruntarea va pleca de la 0-0, rezultatul inregistrat in prima mansa, la Ploiesti. Meciul incepe la 20. 30 si este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Astra - Petrolul: 0-1. Lupii galbeni au prima sansa pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Miercuri se va decide prima finalista din Cupa Romaniei, lupta dandu-se intre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. Confruntarea va pleca de la 0-0, rezultatul inregistrat in prima mansa, la Ploiesti. Meciul este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Petrolul si Astra se bat pentru un loc in finala Cupei Romaniei. Palmaresul celor doua echipe in aceasta competitie

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti isi disputa miercuri seara, de la ora 20. 30 in direct la Pro TV), un loc in finala Cupei Romaniei. Partida pleaca de la scorul de 0-0, inregistrat in tur, la Ploiesti.

Semifinalele Cupei Romaniei: Astra - Petrolul 2-1 / Astra se califica dramatic, la ultima faza a meciului

Astra Giurgiu s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa un meci dramatic, decis la ultima faza. Petrolul a deschis scorul in prima repriza prin Toto Tamuz, iar in repriza secunda Astra atacat in valuri. Budescu a reusit egalarea, iar la ultima faza a partidei Paul Papp a inscris golul calificarii. In partida tur disputata la Ploiesti, scorul a fost egal, 0-0. Astra Giurgiu va intalni in finala Cupei Romaniei castigatoarea dintre Steaua si Dinamo 5-2 in tur).

Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti joaca un nou meci tactic pentru un loc in finala Cupei Romaniei (LIVE 20:30)

Cupa Romaniei Timisoareana programeaza miercuri seara, de la ora 20:30, primul retur din semifinale, meciul dintre Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti. In tur, la Ploiesti, a fost egal, 0-0.

Meci dramatic la Giurgiu! Astra a invins Petrolul in ultimele secunde si s-a calificat in finala Cupei Romaniei

Meciul dintre Astra si Petrolul Ploiesti, contand in mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei, s-a incheiat cu 2-1. intrucat partida din tur s-a incheiat cu o remiza alba, giurgiuvenii s-au calificat in ultimul act al competitiei.

Nu e finala pana nu e final: Astra s-a calificat in finala Cupei Romaniei cu un gol in ultimele secunde

Astra s-a calificat miercuri seara in finala Cupei Romaniei invingand Petrolul Ploiesti cu 2-1, gratie unui gol marcat in minutul 4 suplimentar. La 1-1, elevii lui Lucescu erau calificati, insa golul Astrei a calificat echiipa giurgiuveana in ultimele secunde de joc. In tur fusese 0-0.

FC Barcelona - Real Madrid, in finala Cupei Regelui, fara Cristiano Ronaldo. Ultima sansa pentru Tata Martino?

Pe Mestalla, din Valencia, cele mai mari rivale se intersecteaza, pentru a saptea oara, in finala Cupei Regelui, unde si-au impartit victoriile. Barcelona are moralul victoriilor de la ultimele doua intalniri din campionat 2-1 si 4-3), dar si apasarea rezultatelor negative din ultima perioada. Finala se disputa astazi, de la 22. 30, pe Mestalla, din Valencia, in direct la Digi Sport 1.

Borussia Dortmund va juca finala Cupei Germaniei pentru a doua oara in ultimii trei ani

Pentru a doua oara in ultimii trei ani, Borussia Dortmund va juca in finala Cupei Germaniei, trofeu pe care l-a cucerit de trei ori pana in prezent. Echipa antrenata de Jurgen Klopp a confirmat perioada foarte bun.

VIDEO Borussia Dortmund s-a calificat in finala Cupei Germaniei

Borussia a obtinut, marti, calificarea in finala Cupei Germaniei la fotbal, dupa ce a invins, scor 2-0, pe Wolfsburg. Meciul s-a desfasurat pe Signal Iduna Park.

Rennes s-a calificat in finala Cupei Frantei

Rennes are sansa de a pune capat unei perioade de 43 de ani fara trofeu, dupa ce s-a calificat in finala Cupei Frantei. in semifinala disputata pe Stade de la Route din Lorient, Rennes a invins cu 3-2 pe.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )